Skip to content

Solo Running (doe je samen)

Replay van het webinar en sheets

aangeboden door Fitsurance

Webinar: Solo Running (doe je samen) – Hardlopers data gestuurd coachen

  • Trainen op hartslag, snelheid en gebruik van het pyramide model.
  • Interpretatie van trainingsdata en de kracht van de human touch!
  • Optimaal (fysiologisch) benutten van je trainingssituatie/ trainingsdata.

Op dinsdag 26 mei verzorgde Gert-Jan Wassink van Running Movements dit webinar. Bekijk hieronder de replay, of download de slides (75MB). Je kunt je nu ook aanmelden voor het webinar ‘Cognitieve Fitness – Bewegen voor je brein!’

Solo running

Dit webinar is onderdeel van de serie “Proeverij in Beweging”. In dit eerste webinar ging Gert-Jan Wassink in op de specifieke uitdagingen en mogelijkheden die de actuele corona lock-down biedt. Hierbij staat de individuele hardlooptraining centraal, met de mogelijkheden om deze te verrijken met feedback, sociale interactie, coaching en mentoring van “solo hardlopers” op afstand met behulp van apps en andere technologie, om zo discipline, vorm, snelheid en plezier op peil te houden.

Proeverij in Beweging

Dit event is een initiatief van Stichting Bewegen voor je Brein en Stichting Running 20/20. Het doel van dit event is om beweegprofessionals zoals trainers, leefstijl coaches, therapeuten, psychologen maar ook artsen en welzijnswerkers via inspirerende en compacte workshops te laten ‘proeven’ aan de werkwijze van collega’s. Kortom: op een prettige en praktische manier inzicht en overzicht krijgen en tevens op een persoonlijke manier geïnformeerd worden over mogelijkheden voor scholing en opleiding.

Naast de thema’s gezondheid, bewegen,sport en leefstijl komen ook specifieke onderwerpen aan bod, zoals sociale weerbaarheid, leervermogen, persoonlijke groei, mentale veerkracht en cognitieve fitness.

Dit event zal zo snel mogelijk plaatsvinden, zodra er mogelijkheden ontstaan in het kader van het coronabeleid. Hiervoor mikken we op het voorjaar van 2021. Tot die tijd verzorgen we vanaf mei 2020 maandelijkse webinars, waarin de sprekers van de genoemde “Proeverij in Beweging” zich een voor een alvast kunnen voorstellen.