Skip to content

Gepersonaliseerde gezondheid gemakkelijk gemaakt

Verbeter uw gezondheid, met Fitsurance!

Wil je weten hoe je gezond oud kunt worden? Fitsurance helpt u inzicht te krijgen in uw lichamelijke en geestelijke gezondheid!

  • Binnen 15 minuten een duidelijk overzicht van uw gezondheid
  • De eerste stap naar een gezondere levensstijl
  • Direct toepasbaar
  • Je krijgt een persoonlijk adviesplan

Meer weten?

Klik op onderstaande knop om met ons in contact te komen!

pexels-alexy-almond-3756521
HR-1576 (1920)

Het belang van het controleren van uw gezondheid

Westerse ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk, artrose en metabool syndroom zijn chronische ziekten en vormen de grootste ziektelast in de westerse wereld. Ze zijn over het algemeen ‘slapend’ en ontwikkelen zich op de lange termijn. Als ze daar eenmaal zijn, is het al te laat om in te grijpen.

Het streven naar preventie van chronische ziekten is daarom belangrijk. Chronische ziekten worden vaak veroorzaakt door onze voeding en levensstijl (alcohol, gebrek aan lichaamsbeweging, stress en te weinig slaap). Met de juiste aanpassingen voorkom je dit! 70% van de westerse ziekten kan worden voorkomen met de juiste levensstijl!

Wat we aanbieden

We zijn voorbereid en dragen het risico om alles naar online te schakelen in het geval van Covid-19-beperkingen

V2 HR-1335-1024x683

Fitkit

Meet je gezondheid thuis met onze Fitkit binnen 15 minuten. Uw testresultaten worden door ons geanalyseerd, binnen enkele dagen ontvangt u uw persoonlijk advies om uw gezondheid te verbeteren.

HR-1776_930KB

Fysieke Health Check

Meet uw gezondheid op onze meetlocaties. Op basis van de gezondheidschecks wordt persoonlijke leefstijlcoaching gegeven aan de leden in overeenstemming met hun individuele doelen.

Team Fitsurance aan het werk

interventies

Naast onze Fitkit en Physical Health Check bieden we ook verschillende gepersonaliseerde leefstijlinterventies aan met onze partners MyMicroZoo, Greenhabbit en Clear NutriFit.

Toegevoegde waarde

Met onze Fitkit, Physical Health Check en gepersonaliseerde leefstijlinterventies krijgt u eenvoudig en helder inzicht in hoe u doelgericht uw gezondheid en energie kunt verbeteren . Onder professionele begeleiding brengen wij uw verbeterpunten in kaart en krijgt u advies op maat om uw persoonlijke doel te bereiken.

Fitsurance rapport
Het Fitsurance-rapport geeft u een holistisch overzicht van uw gezondheid. Alle gegevens die worden gemeten met de Fitkit en/of de Physical Health Check zijn verzameld in dit gedetailleerde rapport, waarin de uitkomsten uitgebreid worden toegelicht. Het rapport geeft u inzicht in uw eigen gezondheid en brengt uw verbeterpunten in kaart. Dit geeft je praktische handvatten om op weg te gaan naar jouw doelen van een gezondere toekomst!

Vul het contactformulier in om een voorbeeldrapport te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Google reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere? Lees enkele van onze google reviews!