Skip to content

Data liegt niet!

Onderscheid u door data-gedreven advies op maat

Geef uw cliënten meer inzicht in hun gezondheid, conditie en weerbaarheid door middel van betrouwbare metingen

  • Efficiënt
  • Lagere kosten
  • Meer uitgebreid advies en inzichten
  • Vertrouwen uitstralen naar de klant door krachten te bundelen
  • Effect meten en vergroten

Bent u trainer, lifestyle coach, diëtist of een ander type professional in de gezondheidszorg en gaat u net dat stapje verder om uw cliënten te helpen hun doelen te bereiken?

HR-1421

Wilt u zich onderscheiden door op maat gesneden data-gedreven advies,
als een extra service bij uw bestaande programma?

Onze Health Checks kunnen u helpen!

Ondersteun uw cliënten om hun doelen nog beter te bereiken!

Wij concurreren niet met beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, maar wij bundelen onze krachten. Onze dienst kan elke bestaande leefstijlinterventie aanvullen door het effect van deze interventie te kwantificeren. Met een follow-up meting wordt het verschil tussen twee metingen in kaart gebracht en wordt duidelijk wat het werkelijke effect van de interventie is.

Fitsurance biedt consumenten en zorgprofessionals integraal inzicht in de individuele gezondheid door middel van metingen. De dienst omvat een breed scala van wetenschappelijk verantwoorde gezondheids-, fitness- en psychosociale tests die op één plaats worden uitgevoerd en zo een holistisch overzicht van de gezondheidstoestand van de consument verkrijgen. Dit gebeurt op een gemakkelijke en betaalbare manier.

fitsurance-group-1
affiliate_01

Co-creatie

Onze gezondheidscontrole is niet alleen goed om het effect van de interventie te kwantificeren, maar onze metingen bieden ook de mogelijkheid om metingen van andere partijen te combineren en onze krachten te bundelen. Door co-creatie zijn wij in staat rijkere merkervaringen te creëren en producten en diensten te ontwikkelen die onze klanten een nog beter en uitgebreider inzicht geven in hun gezondheid.

Co-creatie opent uw innovatieproces voor een breed scala aan stemmen die er normaal gesproken nooit bij betrokken zouden zijn. Zo kunnen we onze expertise bundelen, zodat alle betrokken partijen in hun kracht worden gezet, waardoor iedereen kan doen waar hij goed in is. Dit betekent ook geen extra investeringskosten en bespaart alle partijen veel tijd en moeite. Gecombineerde inspanning, hoge impact.

Om een samenwerking te stimuleren bieden wij een uitgebreide service, waaronder het bouwen van landings- en bestelpagina’s, het verzorgen van content en het uit handen nemen van diverse taken, zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent!

Interesse in co-creëren/co-opereren? Neem contact met ons op via onderstaande knop!

Wat meten we?

Onder begeleiding van het Fitsurance-team worden verschillende tests uitgevoerd die aangeven of u een verhoogd risico heeft op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en het metabool syndroom. Op basis van de Health Check resultaten zijn wij in staat de verbeterpunten in kaart te brengen om de doelstellingen van u en uw cliënten te bereiken. Deze metingen kunnen worden gedaan als fysieke gezondheidscontroles of zij kunnen hun gezondheid meten binnen het gemak van hun eigen huis, met behulp van de Fitkit.

Google reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere? Lees enkele van onze google reviews!