Skip to content

Bloed- en Bacteriemeting, dat is toch dé gouden combinatie?!

Met the Blood & Bacteria kit voer je gemakkelijk binnen 20 minuten een bloed- en bacteriemeting uit. Naast een uitgebreide lichaam- en bloedmeting waarbij het risico op welvaartsziekten wordt gemeten, worden ook jouw darmbacteriën nauwkeurig getest. Allemaal vanuit je eigen woonkamer!

Het combi product van Fitsurance en MyMicroZoo
Fitsurance en MyMicroZoo bundelen hun krachten op het gebied van gezondheid.

Door het combi product ‘The Blood & Bacteria kit’ is je eigen gezondheid meten nog nooit zo makkelijk geweest. Het doel van de uitgebreide gezondheidstest is om iedereen op een laagdrempelige- en levensveranderende manier inzicht te bieden in zijn of haar gezondheid. Samen werken we aan een gezonde(re) toekomst!

Schermafbeelding 2022-03-30 om 12.49.45 PM

De Blood and Bacteria kit

Inhoud: 
  • Fitkit t.w.v. €115,-
  • Darmbacterietest t.w.v. €159,-
Totaalprijs: €274,-
 
Verkrijgbaar voor slechts €225,-
 
korting bij aanschaf combi kit: €49,-

Wat wordt er precies gemeten?

HR-1603 (1920)

Meting 1. De Fitkit

Met de Fitkit meting krijg je binnen enkele minuten antwoord op de vraag hoe het gesteld is met je gezondheid en hoe je gezond oud kunt worden. Uit de resultaten van de meting zal blijken hoe hoog je bloeddruk, bloedsuiker, cholesterol en ontstekingswaarden zijn, en of deze in vergelijking met de algemene richtlijnen laag, normaal of hoog zijn. Daarnaast wordt er tijdens de Fitkit meting ook aandacht besteedt aan je mentale gezondheid. Na afloop zal er een persoonlijk gezondheidsplan worden opgezet zodat jij, met hulp van ons, jouw gezondheid kan verbeteren!

Meting 2. De darmbacterietest

Meer dan de helft van onze cellen bestaat uit bacteriën. Het grootste gedeelte van deze bacteriën leeft in onze dikke darm. De bacteriën in onze dikke darm helpen ons bij het verteren van voedsel en voorzien ons energie om gezond en fit te blijven. Daarnaast helpen deze bacteriën ook bij het produceren van vitamines, ontstekingsremmende stoffen en neurotransmitters, stofjes die de hersenen beïnvloeden.

klachten-afbeelding-1
7

Zijn je darmen in balans, dan is de rest van je lichaam dat ook

Darmbacteriën kunnen ons helpen, maar ook tegen ons werken als ze niet in balans zijn. Veel mensen weten niet dat het microbioom een belangrijke rol speelt bij de staat van onze gezondheid. Een microbioom die uit balans is, kan voor veel gezondheidsproblemen zorgen. Een laag energielevel of je (geestelijke) gemoedstoestand zou weleens de oorzaak kunnen zijn van een disbalans in de darmen. Wanneer jij je algemene gezondheid wil verbeteren, speficieke lichamelijke klachten wil oplossen, of qua sportprestaties niet vooruit komt, kan het soms waardevol zijn om eens te kijken naar hoe het is gesteld met jouw darmmicrobioom. Met de bacterie meting van MyMicroZoo wordt gebruik gemaakt van de nieuwste sequencing technieken om zo de samenstelling van het darmmicrobioom te analyseren. Tijdens de meting wordt onder andere jouw microbioomtype gemeten, de diversiteit van je darmbacteriën en de verhouding tussen de ‘goede’ en ‘slechte’ bacteriën. Via een persoonlijke rapport wordt uitgebreid de gezondheid van je darmen in kaart gebracht en helpen we je op weg met de juiste levensstijl.

Ervaringen van consumenten

Testimonial Frans
MyMicroZoo-Logo-transparant-v1
fitsurance-logo-full-colour-500

Veel gestelde vragen