Skip to content

Replay/slides Nutrifit Plus: beweging en voeding op maat, voor duurzaam resultaat

Gratis webinar door Jack Stroeken, Madelon Bracke en Tommie Koppens

aangeboden door Ekomenu, Clear. en Fitsurance.

Webinar ‘Nutrifit Plus: beweging en voeding op maat, voor duurzaam resultaat’

  • Leren samenwerken met experts, vrienden en familie, voor beter inzicht in wat bewegen en voeding met je doet
  • Leren van feedback, op basis van data uit metingen, observaties of eigen metingen en bevindingen, om tijdens het programma toe te passen en erna
  • Leren omgaan met apps en de data die eruit komen, om zo beter gericht de juiste recepten te kunnen kiezen en boodschappen te doen, te koken, eten, bewegen en ontspannen
  • Leren communiceren en samenwerken in kleine groepjes, waarbij ervaringen kunnen worden uitgewisseld en experts kunnen worden geraadpleegd, gedurende het hele programma.

Dit webinar werd verzorgd Jack Stroeken, Madelon Bracke en Tommie Koppens. Bekijk hieronder de replay of download de slides.

Nutrifit Plus: Beweging en voeding op maat

Dit webinar is onderdeel van de serie “Proeverij in Beweging”. De partners Ekomenu, Clear. en Fitsurance zullen samen een ‘voorproefje’ geven van het aankomende Nutrifit Plus programma, dat erop gericht is om de fitheid van deelnemers te verbeteren, door metingen en advies op maat, wat betreft voeding, bewegen en leefstijl.

Jack Stroeken zal uitleggen hoe Ekomenu maaltijden samenstelt en personaliseert zodat ze optimaal aansluiten bij jou als individu. En hoe de VoeljeLekker website je kan inspireren en het Nutrifit Plus programma gaat ondersteunen. Madelon Bracke zal vervolgens uitleggen welke ondersteuning de Clear. app en de glucose sensor geven, met de continue metingen die steeds laten zien wat de impact is van wat je eet. Tommie Koppens zal ten slotte uitleggen hoe de metingen van Fitsurance worden gebruikt om de bevindingen, observaties en andere metingen te valideren en te verdiepen. Hierdoor zal worden verduidelijkt voor wie een dergelijk programma mogelijk interessant is en hoe dit in de praktijk werkt, wat betreft voeding en bewegen. Hierbij wordt zowel ingespeeld op de verwachtingen en behoeften van zowel het individu, als van de betrokken vrienden, vriendinnen, familie, collega’s en van hulpverleners en trainers/coaches.

Proeverij in Beweging

De ‘Proeverij in Beweging’ is een initiatief van Stichting Bewegen voor je Brein en Stichting Running 20/20. Het doel van dit event is om beweegprofessionals zoals trainers, leefstijl coaches, therapeuten, psychologen maar ook artsen en welzijnswerkers via inspirerende en compacte workshops te laten ‘proeven’ aan de werkwijze van collega’s. Kortom: op een prettige en praktische manier inzicht en overzicht krijgen en tevens op een persoonlijke manier geïnformeerd worden over mogelijkheden voor scholing en opleiding.

Naast de thema’s gezondheid, bewegen,sport en leefstijl komen ook specifieke onderwerpen aan bod, zoals sociale weerbaarheid, leervermogen, persoonlijke groei, mentale veerkracht en cognitieve fitness.

Dit event zal zo snel mogelijk plaatsvinden, zodra er mogelijkheden ontstaan in het kader van het coronabeleid. Hiervoor mikken we op het voorjaar van 2021. Tot die tijd verzorgen we vanaf mei 2020 maandelijkse webinars, waarin de sprekers van de genoemde “Proeverij in Beweging” zich een voor een alvast kunnen voorstellen.