Skip to content

Replay/slides Webinar: Mindful Run en ChiRunning

Webinar door Martijn Mensink, Dianne Schutmaat (Mindful Run) en Cor Knipmeijer (ChiRunning).

aangeboden Fitsurance.

De zeven pijlers van de Mindful Run trainingen zijn:

  1. Ademhalingstechnieken
  2. Beter leren voelen
  3. Bewustwording
  4. Focus
  5. Aandacht
  6. Beter leren lopen
  7. Hardlopen als beleving

De kracht van ChiRunning:

 • Blessurevrij hardlopen (en wandelen)
 • De kracht van ontspanning
 • Voordelen van ChiRunning komen je ook van pas in het dagelijkse leven

Dit gecombineerde webinar werd verzorgd door Martijn Mensink en Dianne Schutmaat (Mindful Run) en Cor Knipmeijer (ChiRunning).

Bekijk hieronder de replay of download de slides

Webinar Mindful Run en ChiRunning
“Ben jij klaar voor Mindful Run? Meer energie en minder stress met Mindful Run.” en “Ervaar de kracht van ontspanning. ChiRunning: running never felt this good.”

Mindful Run gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen/wandelen met als resultaat minder stress en meer energie.
ChiRunning is een hardlooptechniek waarbij je vanuit een sterke kern op een ontspannen manier kunt voortbewegen. ChiRunning combineert hardlopen met de centrale bewegingsprincipes van Tai Chi.

Proeverij in Beweging

De ‘Proeverij in Beweging’ is een initiatief van Stichting Bewegen voor je Brein en Fitsurance. Het doel van dit event is om beweegprofessionals zoals trainers, leefstijl coaches, therapeuten, psychologen maar ook artsen en welzijnswerkers via inspirerende en compacte workshops te laten ‘proeven’ aan de werkwijze van collega’s. Kortom: op een prettige en praktische manier inzicht en overzicht krijgen en tevens op een persoonlijke manier geïnformeerd worden over mogelijkheden voor scholing en opleiding.

Naast de thema’s gezondheid, bewegen,sport en leefstijl komen ook specifieke onderwerpen aan bod, zoals sociale weerbaarheid, leervermogen, persoonlijke groei, mentale veerkracht en cognitieve fitness. Dit event zal zo snel mogelijk plaatsvinden, zodra er mogelijkheden ontstaan in het kader van het coronabeleid. Hiervoor mikken we op het najaar van 2021. Tot die tijd verzorgen we maandelijkse webinars, waarin de sprekers van de genoemde “Proeverij in Beweging” zich alvast kunnen voorstellen.