Skip to content

Replay/slides Webinar: Hoe zorg je voor een vitale organisatie die alle omstandigheden aankan?

Gratis webinar door Karel Jonker en Tessa Jonker

aangeboden Fitsurance.

Praktische handvatten voor een vitaal bedrijf in 2021

  • Wat is werkkracht en hoe vergroot je het?
  • Een kijk-kader voor vitale organisaties (vitale mens = een vitale organisatie)
  • Praktische tips en tools om echt verschil te maken, nu en op de lange termijn
  • Belangrijke principes als het gaat om werkkracht
  • Meer inzicht in vitale organisaties met de organisatiescan

Dit bijzondere webinar wordt verzorgd door Karel Jonker en Tessa Jonker van De Leefstijl Academie. Bekijk hieronder de replay of download de slides

Hoe zorg je voor een vitale organisatie die alle omstandigheden aankan?
Door de huidige pandemie heeft de economie al een stoot gekregen, maar de grote klap moet nog komen. Daarbij zitten we ook nog in een grote transitie. We kunnen ons voorstellen dat veel mensen en bedrijven zich afvragen wat nu? Corona geeft in die zin een versnelling aan de transitie. Wat te doen bijv met thuiswerken, met het evenwicht werk-privé, met de verdergaande digitalisering en de gevolgen voor de onderlinge samenwerking tussen de medewerkers? We nemen je mee in deze materie. Hoe bereid jij je voor op deze golf die nog komen gaat?

Het vergroten van werkkracht zit hem immers in de juiste aandacht te vestigen op het potentieel van jouw medewerker – en daarmee van de complete organisatie. In dit webinar leggen we je uit wat werkkracht inhoudt en behandelen we vier sleutelprincipes waarmee jij kunt investeren in vitaliteit van jouw organisatie. We geven je tools zodat je nu de tijd goed kunt benutten om straks te investeren in je organisatie.

Dit webinar is onderdeel van de serie “Proeverij in Beweging

Proeverij in Beweging

De ‘Proeverij in Beweging’ is een initiatief van Stichting Bewegen voor je Brein en Fitsurance. Het doel van dit event is om beweegprofessionals zoals trainers, leefstijl coaches, therapeuten, psychologen maar ook artsen en welzijnswerkers via inspirerende en compacte workshops te laten ‘proeven’ aan de werkwijze van collega’s. Kortom: op een prettige en praktische manier inzicht en overzicht krijgen en tevens op een persoonlijke manier geïnformeerd worden over mogelijkheden voor scholing en opleiding.

Naast de thema’s gezondheid, bewegen,sport en leefstijl komen ook specifieke onderwerpen aan bod, zoals sociale weerbaarheid, leervermogen, persoonlijke groei, mentale veerkracht en cognitieve fitness. Dit event zal zo snel mogelijk plaatsvinden, zodra er mogelijkheden ontstaan in het kader van het coronabeleid. Hiervoor mikken we op het najaar van 2021. Tot die tijd verzorgen we maandelijkse webinars, waarin de sprekers van de genoemde “Proeverij in Beweging” zich alvast kunnen voorstellen.