Skip to content

THe health game

Get fit. Have fun.

 
Profiteer nu van de zomeractie! 
Van €650 voor slechts €475 per duo! 
fitsurance x Boostz
fitsurance x Boostz

Powered by Fitsurance x Greenhabit 

Schermafbeelding 2022-05-09 om 3.17.11 PM

Offerte aanvraag

Spelenderwijs Fit worden

Fitsurance en Greenhabit hebben samen een 12 weken durend programma ontwikkeld waarbij de gezondheid van werknemers en/of van jezelf door middel van een interactieve en leuke app sterk verbetert.

Dit houdt in dat Greenhabit en Fitsurance gedurende 12 weken lang een groep van 15 deelnemers (of jij zelf in een groep met andere ondernemers) spelenderwijs zal gaan introduceren en begeleiden aan een gezondere levensstijl. Plus: iedereen kan een buddy uitnodigen vanuit hun prive omgeving! 

Ben jij ZZP’er? Dan hebben we een speciale aanbieding voor jou, zodat ook jij mee kan doen! De prijs is hetzelfde per duo, en je zal in een groep met andere ZZP’ers komen om jullie reis in te delen. 

In de eerste week van dit traject ontvangen de deelnemers een simpel pakketje opstuurt waarmee zij thuis metingen kunnen doen. Uit deze metingen komt data voort. Deze data wordt vervolgens vertaald naar een concreet resultaat, individuele doelen en een leefstijl advies. Al deze informatie is vervolgens te vinden in het dashbord van de app!

Twaalf weken lang word je uitgedaagd om jouw gezondheid te verbeteren. Aan het eind van deze twaalf weken ontvangen de deelnemers opnieuw een pakket met testen om het eindresultaat te kunnen meten van hun inspanningen.

Nu met een speciale Boostz korting! Van €650 voor slechts €475 per duo! 

Voordelen

De investering in Greenhabit is lager dan één ziektedag van een medewerker. Werkgevers die Greenhabit hebben ingezet ervaren meer teamspirit, bevlogenheid, productiviteit, grotere betrokkenheid en sociale verbinding.

De game verbindt het team met elkaar. De opleiding start altijd op een maandag, iedere deelnemer en buddy kiest eigen hoofddoelen. Er komen dagelijks schatkistjes met opdrachten, e-learnings, challenges en metingen. Er zijn punten en echte fysieke beloningen te winnen. Ook is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling (timemanagement – proactief denken – slapen) Iedereen ontvangt naast de game/ App ook een opleidingspakket met daarin een boek, waterfles en ingepakte beloningen. 

Inzicht in gezondheidsstatus en –winst met concrete tips en adviezen voor de werknemers, en een geanonimiseerde algemene terugkoppeling richting de werkgever.

Voor wie?

  • MKB’s die willen inzetten op de gezondheid en welzijn van hun werknemers.
  • Drukke en bewuste ondernemers/zpp’ers

Uiteraard blijft alle data anoniem en ontvangt de werkgever een algemene geanonimiseerd welzijnsrappport over zijn of haar bedrijf

“Meet vooruitgang!”.

track progressie bloeddrukmeter

Offerte

Deze service wordt aangeboden in samenwerking met Boostz, ‘Hét trainingsplatform voor en door ondernemers’.

Boostz logo