Skip to content

Health Check WorkOut Amsterdam – Scalehub

Fitsurance maakt datagedreven leefstijlcoaching inzichtelijk en toegankelijk voor iedereen.

Snel inzicht in huidige gezondheid
Wetenschappelijk onderbouwd en datagedreven
Persoonlijke- en praktische aanpak
Toegankelijk en duidelijk voor iedereen
WorkOut Amsterdam werkt samen met de VU spin-off Fitsurance om Scalehub members meer grip op hun gezondheid te geven. Iedereen kan een Health Check boeken en bij WorkOut Amsterdam te Scalehub langskomen voor de check!

Health Check op locatie

Persoonlijke gezondheid makkelijk gemaakt!
Krijg inzicht in uw huidige gezondheidsstatus en risicofactor voor het genereren van chronische ziekten. Fitsurance biedt preventieve gezondheidscontroles om u te helpen inzicht te krijgen in uw huidige gezondheidstoestand en mogelijke risico’s op het ontwikkelen van chronische ziekten.

De Health Check neemt slechts 10 minuten in beslag en als resultaat krijgt u inzichten over uw gezondheid, waaronder diabetes type 2, spiermassa, vetpercentage en knijpkracht. Daarnaast kunnen wij u op basis van het resultaat van de Health Check per e-mail een passend leefstijladvies geven.

Disclaimer; gegevens zullen nooit worden gedeeld met uw werkgever!

Lees hieronder meer informatie over de Health Check Add-ons:

Health Check (€19,95)

  • Duur: 10 minuten
  • Lichaamssamenstelling (incl. spier-, vet- en vochtmassa, plus een analyse van de afzonderlijke segmenten)
  • nuchter bloedglucosegehalte (indicatie van (pre-)diabetes type 2)
  • knijpkracht (algemene spierkracht en indicatie van zelfredzaamheid)
Meting
20191116_DemonstratorLab_General-Brochure-0009-export

Het verhaal van Fitsurance

Fitsurance is opgericht aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam door bewegingswetenschappers met een gedeelde passie voor gezondheid en bewegen. Zij waren geschrokken toen zij hoorden dat in Nederland 10 miljoen mensen aan een chronische ziekte lijden. Dit aantal blijft nog steeds stijgen, ook al is de gezondheids bewustheid en gezondheidsgeletterdheid onder consumenten op een historisch hoog niveau. Een van de redenen hiervoor is de versnippering en verschillende opties van leefstijl interventies, waardoor het moeilijk is om te weten waar je moet beginnen als je een gezond leven wil leiden en handhaven.

Fitsurance biedt een oplossing door gezondheidsdiagnostiek te combineren met leefstijlinterventies in zogenaamde data-driven lifestyle coaching. Wij pleiten voor een accentverschuiving van behandeling naar preventie. Door onze klanten in staat te stellen hun persoonlijke gezondheid in eigen hand te nemen, worden zij begeleid naar een gezonder, gelukkiger en actiever leven, ongeacht hun leeftijd, gezondheidsbewustzijn, fitnessniveau en vermogen.

report image Fitkit

Boek uw Health Check!

Vergeet niet om onze privacyverklaring hieronder te lezen!

Vragen? Stuur ons een e-mail: vitality@fitsurance.nl

Aangeboden door

fitsurance-logo-Transparent
workout amsterdam gym