Skip to content

SPAT Methode: lichaamsbeweging voor gedragsverandering

Gratis webinar door Fabio D’Agata en Hylke Bos

aangeboden door Fitsurance

Webinar SPAT Methode: lichaamsbeweging voor gedragsverandering – een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met het héle lichaam

  • Persoonlijk verhaal: paniekaanvallen opgelost door anders te sporten
  • Uiteenzetting SPAT Methode met ontwikkeldriehoek
  • Hoe kan ik de SPAT Methode toepassen?

Op dinsdag 28 juli verzorgden Fabio D’Agata en Hylke Bos van SPAT Verandert dit webinar. Bekijk hieronder de replay, of download de slides.

SPAT Methode

Dit Webinar is onderdeel van de serie “Proeverij in Beweging” en zal ditmaal worden verzorgd door Fabio D’Agata en Hylke Bos van SPAT Verandert. Zij zijn één van de ontwikkelaars van de SPAT Methode en worden veel gevraagd voor verandertrajecten waarin beweging een essentiële rol speelt. Denk hierbij aan het re-integratietraject van Defensie, assertiviteitstrainingen bij bedrijven en onderzoekstrajecten met ernstig psychiatrische patiënten. In workshops en lezingen geven we deelnemers een ander perspectief op sport en bewegen. Tijdens het Webinar delen we de methode waarmee we werken: de SPAT Methode.

Proeverij in Beweging

De ‘Proeverij in Beweging’ is een initiatief van Stichting Bewegen voor je Brein en Stichting Running 20/20. Het doel van dit event is om beweegprofessionals zoals trainers, leefstijl coaches, therapeuten, psychologen maar ook artsen en welzijnswerkers via inspirerende en compacte workshops te laten ‘proeven’ aan de werkwijze van collega’s. Kortom: op een prettige en praktische manier inzicht en overzicht krijgen en tevens op een persoonlijke manier geïnformeerd worden over mogelijkheden voor scholing en opleiding.

Naast de thema’s gezondheid, bewegen,sport en leefstijl komen ook specifieke onderwerpen aan bod, zoals sociale weerbaarheid, leervermogen, persoonlijke groei, mentale veerkracht en cognitieve fitness.

Dit event zal zo snel mogelijk plaatsvinden, zodra er mogelijkheden ontstaan in het kader van het coronabeleid. Hiervoor mikken we op het voorjaar van 2021. Tot die tijd verzorgen we vanaf mei 2020 maandelijkse webinars, waarin de sprekers van de genoemde “Proeverij in Beweging” zich een voor een alvast kunnen voorstellen.