Skip to content

SPAT Methode: lichaamsbeweging voor gedragsverandering

Gratis webinar door Fabio D’Agata en Hylke Bos

aangeboden door Fitsurance

Graag willen we je feedback over de webinar ‘SPAT Methode: lichaamsbeweging voor gedragsverandering’. Mocht je om redenen de webinar niet live hebben gekeken ook aan jou het verzoek om de enquête in te vullen. Het beantwoorden van de vragen kost slechts een paar minuten. Je feedback zal vertrouwelijk (anoniem) worden behandelt. Hartelijk dank alvast voor je feedback.

Evaluatie webinar SPAT Methode

Proeverij in Beweging

De ‘Proeverij in Beweging’ is een initiatief van Stichting Bewegen voor je Brein en Stichting Running 20/20. Het doel van dit event is om beweegprofessionals zoals trainers, leefstijl coaches, therapeuten, psychologen maar ook artsen en welzijnswerkers via inspirerende en compacte workshops te laten ‘proeven’ aan de werkwijze van collega’s. Kortom: op een prettige en praktische manier inzicht en overzicht krijgen en tevens op een persoonlijke manier geïnformeerd worden over mogelijkheden voor scholing en opleiding.

Naast de thema’s gezondheid, bewegen,sport en leefstijl komen ook specifieke onderwerpen aan bod, zoals sociale weerbaarheid, leervermogen, persoonlijke groei, mentale veerkracht en cognitieve fitness.

Dit event zal zo snel mogelijk plaatsvinden, zodra er mogelijkheden ontstaan in het kader van het coronabeleid. Hiervoor mikken we op het voorjaar van 2021. Tot die tijd verzorgen we vanaf mei 2020 maandelijkse webinars, waarin de sprekers van de genoemde “Proeverij in Beweging” zich een voor een alvast kunnen voorstellen.