Skip to content

Solo Running (doe je samen)

Gratis webinar van Gert-Jan Wassink

aangeboden door Fitsurance

Webinar: Solo Running (doe je samen) – Hardlopers data gestuurd coachen

  • Trainen op hartslag, snelheid en gebruik van het pyramide model.
  • Interpretatie van trainingsdata en de kracht van de human touch!
  • Optimaal (fysiologisch) benutten van je trainingssituatie/ trainingsdata.

Dit webinar wordt verzorgd door Gert-Jan Wassink van Running Movements. Het event duurt 60 minuten, waarbij de laatste 15 minuten voor vragen en antwoorden zijn gereserveerd. Fitsurance is de sponsor van dit event.

Schrijf je nu gratis in!

download-1

Gert-Jan Wassink

Gert-Jan Wassink topatleet en topcoach begeleid al enige jaren, met zijn bedrijf Running Movements, hardlopers van verschillende niveaus. Van beginnende hardlopers tot aan recreatief prestatie gerichte lopers alsmede topatleten. De kracht van Gert-Jan’s begeleiding ligt in het goed analyseren van de data van deze lopers. Vanuit data analyse wordt een persoonlijk plan opgesteld dat volledig individueel is afgestemd op de hardloper. Dit zorgt voor een zeer specifieke trainingssituatie waarbij de hardloper getraind en gecoacht wordt naar zijn of haar persoonlijk doel. Na dit webinar weet je hoe jij je eigen trainingssituatie zo kunt verbeteren zodat elke training een schot in de roos wordt! 

Solo running

Dit webinar is onderdeel van de serie “Proeverij in Beweging”. In dit eerste webinar zal Gert-Jan ingaan op de specifieke uitdagingen en mogelijkheden die de actuele corona lock-down biedt. Hierbij staat de individuele hardlooptraining centraal, met de mogelijkheden om deze te verrijken met feedback, sociale interactie, coaching en mentoring van “solo hardlopers” op afstand met behulp van apps en andere technologie, om zo discipline, vorm, snelheid en plezier op peil te houden.

DCIM100GOPROG0493159.JPG

Proeverij in Beweging

Dit event is een initiatief van Stichting Bewegen voor je Brein en Stichting Running 20/20. Het doel van dit event is om beweegprofessionals zoals trainers, leefstijl coaches, therapeuten, psychologen maar ook artsen en welzijnswerkers via inspirerende en compacte workshops te laten ‘proeven’ aan de werkwijze van collega’s. Kortom: op een prettige en praktische manier inzicht en overzicht krijgen en tevens op een persoonlijke manier geïnformeerd worden over mogelijkheden voor scholing en opleiding.

Naast de thema’s gezondheid, bewegen,sport en leefstijl komen ook specifieke onderwerpen aan bod, zoals sociale weerbaarheid, leervermogen, persoonlijke groei, mentale veerkracht en cognitieve fitness.

Dit event zal zo snel mogelijk plaatsvinden, zodra er mogelijkheden ontstaan in het kader van het coronabeleid. Hiervoor mikken we op het voorjaar van 2021. Tot die tijd verzorgen we vanaf mei 2020 maandelijkse webinars, waarin de sprekers van de genoemde “Proeverij in Beweging” zich een voor een alvast kunnen voorstellen.