Skip to content

Webinar enquête ‘Runningtherapie’

Webinar door Bram Bakker, Patty van ’t Hooft, Emmy van Marrum en Roland Luykx

aangeboden door Fitsurance.

Graag willen we je feedback over de webinar ‘Webinar: Runningtherapie – Rustig hardlopen ter versterking van je mentale gezondheid’. Mocht je om redenen de webinar niet live hebben gekeken ook aan jou het verzoek om de enquête in te vullen. Het beantwoorden van de vragen kost slechts een paar minuten. Je feedback zal vertrouwelijk (anoniem) worden behandelt. Hartelijk dank alvast voor je feedback.

Proeverij in Beweging

De ‘Proeverij in Beweging’ is een initiatief van Stichting Bewegen voor je Brein en Fitsurance. Het doel van dit event is om beweegprofessionals zoals trainers, leefstijl coaches, therapeuten, psychologen maar ook artsen en welzijnswerkers via inspirerende en compacte workshops te laten ‘proeven’ aan de werkwijze van collega’s. Kortom: op een prettige en praktische manier inzicht en overzicht krijgen en tevens op een persoonlijke manier geïnformeerd worden over mogelijkheden voor scholing en opleiding.

Naast de thema’s gezondheid, bewegen,sport en leefstijl komen ook specifieke onderwerpen aan bod, zoals sociale weerbaarheid, leervermogen, persoonlijke groei, mentale veerkracht en cognitieve fitness.

Dit event zal zo snel mogelijk plaatsvinden, zodra er mogelijkheden ontstaan in het kader van het coronabeleid. Hiervoor mikken we op het najaar van 2021. Tot die tijd verzorgen we maandelijkse webinars, waarin de sprekers van de genoemde “Proeverij in Beweging” zich alvast kunnen voorstellen.