Skip to content

Fitsurance voor werkgevers

Gezonde, vitale werknemers zijn vaak gelukkiger, gemotiveerder en productiever. Ook zijn zij vaak minder vaak ziek. Dit is niet alleen fijn voor de werknemer, maar ook voor de werkgever.

Wilt u, als werkgever, een bijdrage leveren aan de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers? Wilt u uw kosten wegens ziekteverzuim verlagen? Of juist laag houden?

Fitsurance kan u hierbij ondersteunen.  Wij bieden een uitgebreide Vitaliteitscheck aan voor werknemers van uw bedrijf, met bijbehorend gepersonaliseerd advies over beweging en dieet. Daarnaast organiseren wij masterclasses, feedback momenten en hardloopgroepen om uw werknemers een sociaal platform te geven en gemotiveerd te houden.

Fitsurance voor gezondheidsbevordering

Wil je weten hoe gezond en fit je echt bent? Of als je overgewicht hebt, inzicht krijgen in het effect van bijvoorbeeld sporten en bewegen op jou persoonlijk?

Onze Health Check met bijbehorend gepersonaliseerd advies over beweging en dieet helpen je hierbij. Om je aanvullend te ondersteunen, organiseren wij masterclasses, webinars en  feedback-momenten.

Wil je eenmalig snel inzicht in je gezondheids- en/of fitheid? Dat kan ook. Hiervoor hebben wij de Fitness Check ontwikkeld.

fitsurance-marathon-4

Fitsurance voor sporters

Ben jij die hardloper, fietser of wandelaar die wil weten welk effect bewegen nou echt heeft op je lichaam, je gezondheid of fitheid? Wil jij op een verantwoorde manier (weer) beginnen met sporten? En hierbij de kans op blessures verkleinen? Of werk je toe naar een (persoonlijk) doel of sportevenement en wil je hierbij ondersteuning? Dan ben je bij Fitsurance aan het goede adres.

Fitsurance biedt ondersteuning bij het vergroten van het inzicht in je gezondheid,  fitheid en belastbaarheid. Dit doen we met behulp van een betrouwbare, wetenschappelijk onderbouwde Fitness (Delta) Check of Health Check. De testen zijn makkelijk en snel uit te voeren. Meestal thuis, online of op de sportaccommodatie.

fitsurance-oefeningen

Fitsurance voor hardloop-, fiets- of wandeltrainers

Wil jij als hardloop-, fiets- of wandeltrainer je sporters zo goed mogelijk begeleiden? Wil je meer inzicht in hun belastbaarheid en hier je trainingen op aan kunnen passen? En hen wil helpen om hun doelen te behalen? En tegelijkertijd blessures voorkomen? Wil je maatwerk leveren en je daarmee onderscheiden van andere trainers? Dan kan Fitsurance je helpen. 

Met behulp van een betrouwbare, wetenschappelijk onderbouwde en makkelijk uit te voeren Fitness Check krijg je snel inzicht in de mate van fitheid en belastbaarheid van je sporters. Daarnaast bieden we de Fitness Delta Check aan om het effect van jouw trainingen te meten. Tot slot organiseren we regelmatig webinars waarin thema’s gerelateerd aan sporten, trainen en gezondheid aan bod komen.

fitsurance-marathon-1

Fitsurance voor sportevenementen

Veel loop-, wandel- en fietsevenementen kennen een no-show van ingeschreven deelnemers van 15 tot soms 20%. Vaak raken sporters tijdens de voorbereiding geblesseerd en kunnen zij uiteindelijk niet starten. Veel sporters schrijven zich al vroeg in zonder te weten of zij zich wel verantwoord op de gekozen/ingeschreven afstand kunnen voorbereiden. En om dat doel te behalen negeren zij vaak pijntjes of klachten. 

Wil jij als organisator van sportevenementen jouw deelnemers ondersteunen bij een optimale voorbereiding? Hen helpen bij het kiezen van de juiste afstand? En tegelijk het aantal no shows verlagen? Wil jij je onderscheiden van andere sportevents?

De Fitness Check van Fitsurance geeft sporters inzicht in hun gezondheid, fitheid en belastbaarheid. Dit helpt hen bij het kiezen van de juiste afstand en het bepalen van de juiste voorbereiding.

Daarnaast bieden we de Fitness Delta Check aan. Door zowel vlak voor als na het (meerdaagse) event metingen uit te voeren, worden de effecten van het sportevent op de gezondheid en fitheid zichtbaar. 

OLDG3Y0

Ik wil mij aanmelden

Klaar om een nieuwe frisse start te maken en gezond te gaan leven?

Ik wil meer informatie

Nog niet zeker welke testen het beste bij jouw doel past? 

Ervaringen