Fitsurance voor werkgevers

Gezonde, vitale werknemers zijn vaak gelukkiger, gemotiveerder en productiever. Ook zijn zij vaak minder vaak ziek. Dit is niet alleen fijn voor de werknemer, maar ook voor de werkgever.

Wilt u, als werkgever, een bijdrage leveren aan de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers? Wilt u uw kosten wegens ziekteverzuim verlagen? Of juist laag houden?

Fitsurance kan u hierbij ondersteunen.  Wij bieden een uitgebreide Vitaliteitscheck aan voor werknemers van uw bedrijf, met bijbehorend gepersonaliseerd advies over beweging en dieet. Daarnaast organiseren wij masterclasses, feedback momenten en hardloopgroepen om uw werknemers een sociaal platform te geven en gemotiveerd te houden.

Fitsurance voor gezondheidsbevordering

Wil je weten hoe gezond en fit je echt bent? Of als je overgewicht hebt, inzicht krijgen in het effect van bijvoorbeeld sporten en bewegen op jou persoonlijk?

Onze Health Check met bijbehorend gepersonaliseerd advies over beweging en dieet helpen je hierbij. Om je aanvullend te ondersteunen, organiseren wij masterclasses, webinars en  feedback-momenten.

Wil je eenmalig snel inzicht in je gezondheids- en/of fitheid? Dat kan ook. Hiervoor hebben wij de Fitness Check ontwikkeld.

fitsurance-marathon-4

Fitsurance voor sporters

Ben jij die hardloper, fietser of wandelaar die wil weten welk effect bewegen nou echt heeft op je lichaam, je gezondheid of fitheid? Wil jij op een verantwoorde manier (weer) beginnen met sporten? En hierbij de kans op blessures verkleinen? Of werk je toe naar een (persoonlijk) doel of sportevenement en wil je hierbij ondersteuning? Dan ben je bij Fitsurance aan het goede adres.

Fitsurance biedt ondersteuning bij het vergroten van het inzicht in je gezondheid,  fitheid en belastbaarheid. Dit doen we met behulp van een betrouwbare, wetenschappelijk onderbouwde Fitness (Delta) Check of Health Check. De testen zijn makkelijk en snel uit te voeren. Meestal thuis, online of op de sportaccommodatie.

fitsurance-oefeningen

Fitsurance voor hardloop-, fiets- of wandeltrainers

Wil jij als hardloop-, fiets- of wandeltrainer je sporters zo goed mogelijk begeleiden? Wil je meer inzicht in hun belastbaarheid en hier je trainingen op aan kunnen passen? En hen wil helpen om hun doelen te behalen? En tegelijkertijd blessures voorkomen? Wil je maatwerk leveren en je daarmee onderscheiden van andere trainers? Dan kan Fitsurance je helpen. 

Met behulp van een betrouwbare, wetenschappelijk onderbouwde en makkelijk uit te voeren Fitness Check krijg je snel inzicht in de mate van fitheid en belastbaarheid van je sporters. Daarnaast bieden we de Fitness Delta Check aan om het effect van jouw trainingen te meten. Tot slot organiseren we regelmatig webinars waarin thema’s gerelateerd aan sporten, trainen en gezondheid aan bod komen.

fitsurance-marathon-1

Fitsurance voor sportevenementen

Veel loop-, wandel- en fietsevenementen kennen een no-show van ingeschreven deelnemers van 15 tot soms 20%. Vaak raken sporters tijdens de voorbereiding geblesseerd en kunnen zij uiteindelijk niet starten. Veel sporters schrijven zich al vroeg in zonder te weten of zij zich wel verantwoord op de gekozen/ingeschreven afstand kunnen voorbereiden. En om dat doel te behalen negeren zij vaak pijntjes of klachten. 

Wil jij als organisator van sportevenementen jouw deelnemers ondersteunen bij een optimale voorbereiding? Hen helpen bij het kiezen van de juiste afstand? En tegelijk het aantal no shows verlagen? Wil jij je onderscheiden van andere sportevents?

De Fitness Check van Fitsurance geeft sporters inzicht in hun gezondheid, fitheid en belastbaarheid. Dit helpt hen bij het kiezen van de juiste afstand en het bepalen van de juiste voorbereiding.

Daarnaast bieden we de Fitness Delta Check aan. Door zowel vlak voor als na het (meerdaagse) event metingen uit te voeren, worden de effecten van het sportevent op de gezondheid en fitheid zichtbaar. 

OLDG3Y0

Ik wil mij aanmelden

Klaar om een nieuwe frisse start te maken en gezond te gaan leven?

Ik wil meer informatie

Nog niet zeker welke testen het beste bij jouw doel past? 

Ervaringen

 • Ik ben een vrouw en ik ben 24 jaar. Ik ben altijd al slank geweest en geen gezondheidsproblemen. Echter heb ik nooit echt gesport en was ik benieuwd wat mijn waardes waren in mijn lichaam. Bij Fitsurance kon ik verschillende dingen laten testen. Ik hoefde niet voor elk ding apart te komen, maar verschillende dingen tegelijk. Dat was heel fijn. Er kwam uit dat mijn cholesterol echt niet goed was. Ik schrok daarvan omdat ik geen idee had. Ik ben mijn voeding aan gaan passen onder begeleiding van de jongens van Fitsurance en zit sindsdien veel beter in mijn vel. Mijn lichaam voelt beter. Ik laat nu eens in de zoveel tijd mijzelf testen en dat geeft mij inzicht in mijn lichaam!

  Lotte
  Lotte
  24 jaar
 • Ik ben altijd al een slanke man geweest en heb mezelf als gezond beschouwd. Dankzij de Health Check van Fitsurance ben ik erachter gekomen dat ik, totaal onverwacht, een verhoogde bloedsuiker heb. Het bleek dat ik Diabetes type 2 had. Door meteen adequaat te handelen heb ik mijn Diabetes medicijnen kunnen reduceren en heb ik nergens meer last van. Top werk van Fitsurance!

  portrait-smiling-elder-man-athlete_23-2148314580
  Frans
  57 jaar
 • Ik ben een vrouw van 59 jaar en al een aantal jaren in de overgang. Door hormoonschommelingen is afvallen voor mij (en veel vrouwen van mijn generatie) een regelrechte ramp. Gelijk blijven in gewicht is al winst op deze leeftijd…. Ben bij Fitsurance de test gaan doen en ga trouw iedere 3 maanden voor de follow-up. Ik krijg bewegingsadviezen en eetadviezen en ben inmiddels blijvend 6,5 kilo afgevallen. Ik ben bewuster met voeding en beweging bezig en de 3 maandelijkse controle is ook een stok achter de deur. Ik was wat sceptisch toen ik begon maar ben erg tevreden over de aanpak van de boys van Fitsurance.

  annemarie
  Annemarie
  59 jaar
 • Door mijn werkgever De Vrije Universiteit kwam ik  tijdens de week tegen de werkstress in contact met Fitsurance.

  De eerste resultaten gaven mij nieuwe  ideeën hoe ik mijn gezondheid kon verbeteren en gaven mij de motivatie om meer te gaan sporten. Ik ben geregeld bij Fitsurance op consult geweest en de tussentijdse metingen gaven steeds het duwtje in de rug om niet terug te vallen in oude ongezonde gewoontes. De resultaten gaven mij het vertrouwen in mijn lichaam en het laatste zetje om toch eens echt te gaan trainen voor een marathon. En dat is gelukt!

  Anke Hendriks_foto
  Anke
  34 jaar