Skip to content

MyMicroZoo en Fitsurance bundelen hun krachten op het gebied van gezondheid! Begin 2021 zal het nieuwe Pilot-programma advies op maat, voor voeding en leefstijl van start gaan. In dit traject, onderga je diverse gezondheidsmetingen en vragenlijsten zodat wij met persoonlijke begeleiding een geïntegreerd gezondheids- en leefstijl advies kunnen geven. Onder andere worden de onderstaande uitkomsten gemeten tijdens een voor- en nameting:

– Microbioom diversiteit
– Belangrijke bacteriën (keystone species)
– Butyraat producerende bacteriën
– Enterotype
– BMI
– HbA1c (indicator 3 maanden gemiddelde bloedsuiker)
– Cholesterol (Totaal, HDL, LDL, triglyceriden en Totaal/HDL)
– Dagelijkse energieverbruik (kCal/dag)
– Jouw algemeen dagelijks welbevinden
– Psychosociale status

Op basis van de vernoemde variabelen krijg je een duidelijk inzicht en feedback over hoe jij je voeding en leefstijl kan verbeteren. Na de tweede meting krijg je inzicht over hoe jouw lichaam reageert op bepaalde leefstijlaanpassingen. Hierdoor krijg je een duidelijk inzicht in je gezondheid en hoe jij je gezondheidsdoelen kan bereiken!

Lijkt het jou leuk om aan dit programma deel te nemen? Laat dit ons dan weten door een mail te sturen naar Tommie@fitsurance.nl! Er is plaats voor 10 tot 15 deelnemers. Je wordt doorverwezen naar één van de deelnemende zorgprofessionals.

Let op, de kosten om deel te nemen inclusief advies door een behandelaar bedragen €299,00. Dit is de kostprijs van de gecombineerde onderdelen.
Reguliere testprijzen:
– 2x €135,00 per MyMicroZoo test plus
– 2x €80,00 voor de Fitsurance Health Check plus
– 1 x €80,00 voor één uur advies van een zorgprofessional
De totale waarde van dit pakket is €510,00. Wij bieden dit traject nu aan voor €299,00!

 

Afbeelding banner: Freepik vectors