fbpx
Skip to content

Haal meer uit je dag en je leven met het NutriFit(Plus) programma

Snel inzicht in je vitaliteit, energie en fitheid
Direct toepasbaar leefstijladvies
Verantwoord afvallen en meetbaar gezonder worden
Verbeteren fysieke activiteit

NutriFit programma

Voel je je onnodig moe en futloos? Mogen er wel wat kilo’s af? Wil je jouw eet- en leefstijl verbeteren en je weerstand verhogen? Met het NutriFit programma, een gezamenlijk initiatief van Clear en Fitsurance, krijg je een compleet beeld van je fysieke conditie en energiehuishouding. Al in 8 weken ontdek je hoe jouw lichaam reageert op voeding en beweging! Op het moment is dit programma alleen online en thuis beschikbaar.

Leer wat bewegen en voeding met jouw lichaam doet

Onder begeleiding van het NutriFit team onderga je diverse metingen. Ook kijken we naar je slaap- en voedingspatroon, activiteiten en emoties bij het sporten. Zo ontstaat een compleet beeld van je fysieke conditie, energiehuishouding en vitaliteit. Je ontvangt een persoonlijk voedingsplan en bewegingsadvies op maat. Hier ga je 8 weken lang mee aan de slag, ondersteund door onze online coaches, in een besloten groep op Facebook of Whatsapp. Je voeding, activiteiten en bloedsuikerspiegel log je volgens het reguliere Clear. programma. Na afloop meten we nogmaals om te kijken hoe het met je gaat en ontvang je praktische tips waar je zelf mee aan de slag kunt.

Voordelen voor jou

 • Meer inzicht in je vitaliteit, energie en fitheid
 • Persoonlijk voedingsplan en bewegingsadvies
 • Inzichten in je eigen biologie en bioritme
 • Metingen en directe feedback, met bloedglucosesensor
 • Online support, via Facebook of Whatsapp, zowel via de groep als 1:1
Sport Clear App Sensor

Dit programma is een initiatief van Clear en Fitsurance

Clear_logo
fitsurance-logo-Transparent

NutriFitPlus programma

Heb je al de nodige ervaring met het beweeg- en voedingsprogramma’s of wil je precies meten en weten wat verantwoord bewegen, eten en ontspannen voor jou betekent? En hoe je dit kunt volhouden? Met het unieke NutriFitPlus Programma, een gezamenlijk initiatief van Ekomenu, VoeljeLekker, Clear en Fitsurance, ga je aan het werk om een persoonlijke menu en beweegprogramma samen te stellen, waarbij je kunt voelen en via de metingen kunt zien wat het met je doet. Op het moment is dit programma alleen online en thuis beschikbaar.

Stel jouw persoonlijk menu en beweegprogramma samen

Het NutriFitPlus programma biedt alles wat het NutriFit programma biedt, maar zorgt dat je ook een persoonlijk menu en beweegprogramma kunt samenstellen, dat je in een periode van 10 weken gaat uitproberen. Je zult maaltijden, recepten en kooktips thuis ontvangen. Hierbij zul je van begin tot eind begeleid worden, met een team van dietisten, personal coaches, wetenschappers en andere specialisten, om te zorgen dat het je concrete resultaten gaat opleveren.

Extra voordelen voor jou

 • Personal coaching, gedurende de hele periode van 10 weken, met actieve ondersteuning met een uitgebreid team van experts
 • 4 weken lang genieten van gezonde maaltijden en ‘Mijn Persoonlijk Menu’ van Ekomenu, aan huis geleverd
 • E-book met weekmenu’s, recepten, informatie, inspiratie en nog veel meer!
 • Integrale eindrapportage met persoonlijk advies voor eten, bewegen en leefstijl, op basis van metingen, observaties en gedeelde ervaringen
Screenshot 2021-02-15 at 15.07.48

Dit programma is een initiatief van Clear, Ekomenu, VoeljeLekker en Fitsurance

Clear_logo
EKOMENU LOGO ROND RGB (1)
Logo_voeljelekker_kleur
fitsurance-logo-Transparent

Bij NutriFit en NutriFitPlus zijn de volgende metingen en tests inbegrepen

Clear2

Bloedglucosemeting 24/7

Een langdurig verhoogde bloedglucosespiegel (of bloedsuiker) kan leiden tot diabetes type-2 en moet goed gemonitord worden. Je ontvangt de Clear glucosesensor, voor om je arm die realtime inzicht geeft in hoe je lichaam reageert op voeding en beweging.

Fitsurance-icon-blood-glucose

HbA1c

HbA1c staat voor Hemoglobine A1c. In het bloed bevindt zich hemoglobine, een eiwit dat in rode bloedcellen zit. Suiker kan binden aan Hemoglobine, op de A1c plek. De levensduur van deze binding is ongeveer 2-3 maanden. De HbA1c waarden geeft dus aan hoeveel hemoglobine is gebonden aan suiker. HEt is daarmee een maat voor je gemiddelde bloedsuikerspiegel gedurende de afgelopen twee tot drie maanden. In essentie geeft het aan hoe de suikerhuishouding in de afgelopen periode verliep en is een indicatie voor Diabetes type 2.

Fitsurance-icon-cholesterol

Cholesterolprofiel

Cholesterol wordt aangemaakt in de lever en is belangrijk voor het functioneren van het lichaam. Je cholesterolprofiel (totaal, HDL, LDL, triglyceriden) geeft ook inzicht in je risico op hart- en vaatziekten.

Bloeddruk (optioneel)

Bloeddruk is een veelzeggende parameter voor de kans op hart- en vaatziekte en mogelijk hartfalen. Een langdurig verhoogde bloeddruk kan leiden tot schade aan hart, vaten en organen.

Fitsurance-icon-anthropometry

BMI en buikomvang

We meten bij elke check je lengte, gewicht, buikomvang. Dit geeft inzicht in je BMI (body mass index) en je risico op o.a. hart- en vaatziekten.

Fitsurance-icon-psychosocial-screening

Welbevinden en vitaliteit

Met een pyschosociale vragenlijst verkrijgen we meer inzicht in je emotionele welbevinden en vitaliteit. Uit onze database stellen we de voor jou best passende vragenlijst samen.

Fitsurance-icon-daily-activity

Dagelijkse fysieke activiteit

Met de zogeheten IPAQ-vragenlijst verkrijgen we inzicht in je slaap, veerkracht, social support, eenzaamheid, mentale gezondheid, angst, lichaamsbeeld, vitaliteit en fysieke activiteit.

Ekomenu_logo

Persoonlijk menu 

4 weken lang genieten van gezonde maaltijden en ‘Mijn Persoonlijk Menu’ van Ekomenu, aan huis geleverd. Een E-book met weekmenu’s, recepten, informatie, inspiratie en nog veel meer!

De deelnemers die je voorgingen hebben mooie resultaten bereikt!

In slechts 8 weken zijn de vitaliteitsscores bij alle deelnemers op meerdere punten vooruitgegaan:

 • Totaal cholesterol is gemiddeld 4,7% verlaagd
 • Totaal triglyceriden is gemiddeld verlaagd met 15,3%
 • De matige activiteit is toegenomen met 71%
 • De zware fysieke activiteit is toegenomen met 20%
 • Verhoogde vitaliteit/energie gerapporteerd van bijna 20%
 • Gewicht, buikomvang en BMI zijn in deze relatief korte periode afgenomen, met gemiddeld 2,5-3%
 • Stappen zijn gemiddeld verhoogd met maar liefst 40%!

De meeste deelnemers hebben blijvende aanpassingen gemaakt in hun dieet en eetpatroon op basis van de inzichten in hun bloedsuikerspiegel, beweegpatroon en gezondheidsstatus!

Ervaringen van deelnemers

NutriFit
NutriFit
NutriFit

Data en privacy
Het Nutrifit en NutriFitPlus Programma zijn gebaseerd op inzichten uit wetenschap, data science en revolutionaire zelfmonitoring technologie. Wij behandelen jouw data volgens de geldende wet- en regelgeving. Meer info over ons privacybeleid vind je op de sites van Fitsurance, Clear (NutriFit en NutriFitPlus) en op de sites van van Ekomenu en VoeljeLekker (alleen NutriFitPlus). Ook zullen we vooraf alles uitleggen, aan de hand van een privacy statement specifiek voor deze programma’s. Uiteraard zijn we gedurende het hele traject beschikbaar voor vragen.

Now € 65 discount on your fitkit with the discountcode: fit4dec

X