Skip to content

Wil je dit jaar een goede marathon lopen in Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam? Optimaliseer jouw wedstrijdvoorbereiding en train als een topatleet, met het Boost4Run Digital Running Programma onder leiding van toptrainer en coach Gert-Jan Wassink. De trainingen zullen deels in groepsverband worden gedaan en deels zelfstandig.

je ontvangt een persoonlijk trainings- en wedstrijdschema en individuele feedback afgestemd op jouw trainingsresultaten en de observaties door Gert-Jan Wassink. Ter aanvulling op de techniektrainingen en loopanalyse worden er tussentijds diverse metingen verricht om ieders vorm en progressie te kunnen beoordelen. Daarnaast ondergaat elke loper een Vitaliteitscheck. Met de metingen en testen in deze screening kan snel een praktisch advies worden gegeven om de eigen gezondheid en fitheid te verbeteren. Door middel van het doelgericht trainen verhoog je jouw prestaties en loopplezier en zal je blessurerisico lager zijn.

Het trainingstraject start in juli met de testweek en nulmeting. Deelnemen aan dit programma kan als je in 2019 een halve marathon onder de 2.15 uur hebt gelopen, als je verwacht de marathon onder de 4.30 uur te lopen en als je minimaal 3 keer per week kunt trainen. Ook is het nodig dat je op hartslag traint en een hartslagmeter hebt, of bereid bent er een aan te schaffen.

Coronaproof
Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen houdt Boost4Run zich aan de voorschriften van het RIVM. Per marathon start een groep van maximaal 15 deelnemers, er wordt 1,5m afstand gehouden en voor mondkapjes en desinfecterende handgel wordt gezorgd. Mocht een marathon vanwege corona niet doorgaan, dan zal vanuit Boost4Run een alternatief parcours via Strava worden aangeboden, zo veel mogelijk in samenwerking met de organisatoren van de marathon en de betrokkenen in het Boost4Run programma.

Voor meer details en inschrijven ga naar de actiepagina. Wees er snel bij, want het aantal deelnameplekken is beperkt.