Skip to content

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft Fitsurance een bijdrage geleverd aan meerdere corona initiatieven. Een van die initiatieven was het internationale ‘Hack the Crisis’ hackathon, die plaatsvond op 3-5 april jl. Deze on-line hackathon is afkomstig uit de Baltische staten, maar is vanwege de populariteit ook naar Nederland gehaald.

Fitsurance heeft zowel meegedaan als partner en sponsor, als mentor via Stef en Marcel, maar als hacking team tijdens de hackathon, met Saurabh, Stef en Marcel. Hierbij werden we ondersteund door Harshil Pilawi, die net als Saurabh verbonden is aan Functional Analytics

Tijdens de hackathon hebben we samengewerkt met enkele onderzoekers, ontwikkelaars en productontwerpers, o.a. om vast te stellen waar nu de behoeften liggen van corona specialisten in de zorg, wat betreft data, modellering en risico management. Het event was wat ons betreft geslaagd en smaakt naar meer.

Het event was goed ook bezocht, met 831 deelnemers uit 69 verschillende landen, met 131 deelnememende organisaties en 55 oplossingen! De resultaten zijn terug te vinden via de Hack the Crisis website. Zie de mooie infographic hierboven van Jessica Mills en de onvermijdelijke Zoom impressie hieronder.