Skip to content

Op woensdag 22 juli vond het eerst teamevent ‘ever’ van Fitsurance, in het Amsterdamse Bos. Dit is min of meer ‘in de achtertuin’, vlakbij bij de VU en het kantoor van Fitsurance.

Het weer zat mee, met een prima temperatuur en zo goed als geen regen. De opkomst was ook prima, met in totaal 11 van de 17 mensen, namelijk met Saurabh, Mandy, Esra, Robert, Maarten, Steven, Patrick, Stef, Tommie, Elize en Marcel.

We begonnen heel ‘Hollands’ op het water, met ‘suppen’ bij Sup & Meer op het Nieuwe Meer, uiteraard helemaal ‘corona proof’, dat ging prima. Al snel bleek dat iedereen dit best goed kon en ook leuk vond. Iets verderop sprongen de meesten ook even in het water. Geen probleem natuurlijk, je bent automatisch weer droog als je na 90 minuten paddelen weer terug bent.

Daarna hebben we wat gegeten en gedronken bij Fun Forest, bij de centrale ingang van het Amsterdams Bos. Dit was zeer geslaagd, omdat de teamoutfit met het nieuwe logo kon worden onthuld en uitgedeeld, maar vooral omdat we zo genoten hebben van de ‘native Mexican’ kookkunst van onze veelzijdige collega Mariana. Helaas kon ze er zelf niet bij zijn!

Ten slotte heeft een deel van de groep zich nog even kunnen overgeven aan ‘Ultimate Freebee’ en dat ging er onverwacht fel aan toe. Zo maakte Tommie snoekduiken die een Hollywood stuntman waardig zijn. Anderen probeerden dit tevergeefs na te doen, maar o.a. Steven merkte helaas dat dit niet zonder risico is.

Al met al gezellig en geslaagd, ook om elkaar weer eens te zien en te spreken: dit gaan we vaker doen!