Skip to content

Met de Fitkit weet je in 15 minuten hoe jij gezond ouder wordt

Voorbij de abracadabra:
Wij maken laboratoriumonderzoek eenvoudig en gemakkelijk met thuisafname en digitale resultaten binnen enkele dagen. Met een persoonlijk advies vertellen we je wat je ‘moet’ doen om fit oud(er) te worden. 

Inmiddels weten we het wel.. Gezond leven verkleint de kans op welvaartsziekten als hart- en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk, artrose en metabool syndroom. Dus leven we zo gezond mogelijk. Toch?

maar ben je echt gezondv2png
Fitkit NL

De Fitkit maakt thuis gezondheidstesten makkelijker dan ooit

Met de Fitkit test je gemakkelijk thuis je eigen gezondheid en werk je met een persoonlijke analyse en gepersonaliseerd advies aan een gezonde toekomst. Neem de regie in eigen handen.

  • Test in 15 minuten je eigen gezondheid
  • De Fitkit wordt gratis naar je thuis verzonden
  • Persoonlijke analyse van je gezondheid
  • Ontvang een gepersonaliseerd advies 
  • Wetenschappelijke onderbouwing 

Ontwikkeld voor jou

De Fitkit is ontwikkelt door gedrags- en bewegingswetenschappers, om zo te bouwen aan een wereld waarin iedereen toegang heeft tot inzichtelijke en levensveranderende (lab)testen.

Inmiddels is de wetenschap zover, dat met 13 tests een integraal beeld kan worden gegeven van je algemene gezondheid. De testresultaten geven onder andere gedetailleerde informatie over bloeddruk, bloedsuiker, cholesterol en buikomvang. Juist door deze testresultaten te combineren, geven ze een totaaloverzicht en meer inzicht in jouw algehele gezondheid. Dit soort integrale tests waren voorheen alleen mogelijk wanneer je dagenlang, kostbare tests liet uitvoeren op in het ziekenhuis. Met de Fitkit kan dit nu in je eigen huiskamer.

Fitkit NL
Fitkit NL
report image

Wij helpen met tips en inspiratie om je gezondheid te verbeteren

Je testuitslagen worden door ons geanalyseerd. Binnen enkele dagen ontvang je de uitslag en een concreet persoonlijk advies waarmee jij aan de slag kunt gaan. Wij helpen je met tips, inspirerende verhalen en adviezen om je gezondheid te verbeteren. Zo neem je zelf de regie in handen en ga je fit de toekomst in.

Steeds meer mensen ontdekken zelf voortijdig welvaartsziekten

Welvaartsziekten als hart- en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk, artrose en metabool syndroom zijn chronische ziekten en ze vormen de grootste ziektelast in de westerse wereld. Ze zijn veelal ‘sluimerend’ en ontstaan over lang termijn. Maar als ze er eenmaal zijn, ben je eigenlijk te laat.

De oorzaak ligt voor een groot deel in ons voedingspatroon en onze leefwijze (drinken, te weinig bewegen, weinig slaap en veel stress). Daarover is weinig discussie. En daar is dus ook echt iets aan te doen. 70% van welvaartsziekten kunnen voorkomen worden met de juiste leefstijl.

Fitkit NL
Jacqui-van-Kemenade v2

Ervaar een nieuwe manier

van gezondheid testen

vanuit je eigen huis

Ervaar een nieuwe manier

van gezondheid testen

vanuit je eigen huis

Hoe werkt de Fitkit?

Fitkit NL
HR-2965-cropped

Ervaringen van Fitkit gebruikers

Onze metingen en tests

zijn volledig gebaseerd

op wetenschappelijk

onderzoek

Onze metingen en tests

zijn volledig gebaseerd

op wetenschappelijk

Onderzoek

Wij werken met

Fitkit NL
HR-1421

Fitkit voor je organisatie
Verbeter het gezondheidsprogramma voor je medewerkers

Met de Fitkit draag je significant bij aan het welzijn van je medewerkers. Door werknemers in staat te stellen hun gezondheid in eigen hand te nemen. Geef ze de mogelijkheid om laboratoriumtests vanuit hun eigen huis te doen.
De Fitkit is gecreëerd op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en brengt direct en zeer precies in kaart aan welke verbeterpunten medewerkers kunnen werken. Zo gaan ze met een gepersonaliseerd plan gezond de toekomst in.

Hiermee worden de kansen op burn-out klachten, stress, hart- en vaatziekten en diabetes significant verlaagd. Een beter cadeau kun je iemand niet doen.

Zijn jullie klaar om met ons samen te werken?

Ons verhaal

De Fitkit is ontwikkeld door Fitsurance, een innovatie bedrijf, gevestigd in de ‘Amsterdam Venture Studios’. Deze kweekvijver voor start-ups is onderdeel van de Vrije Universiteit Amsterdam. Ons initiatief is erop gericht je te ondersteunen bij inspanningen om je gezondheid, fitheid en welzijn te verbeteren.

Onze expertise in het meten en interpreteren van fysieke en mentale parameters geeft ons de kans maatwerk te leveren en jou een praktisch advies op maat te geven.

Onze metingen en tests zijn volledig gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

VUlogo_NL_Wit_FC
fitsurance-logo-full-colour-500

Veel gestelde vragen