Skip to content

The story of Fitsurance

Fitsurance was founded at the Vrije Universiteit (VU) Amsterdam by Human Movement scientists with a shared passion for health and physical activity. They were shocked to learn that 10 million people are suffering from chronic disease in The Netherlands. This number is still rising, even though health awareness and health literacy among consumers are at an all-time high. One reason for this is the scatteredness and variety of options in lifestyle interventions, making it difficult to know where to start when wanting to live and maintain a healthy life.

                                              

Fitsurance offers a solution by combining health diagnostics with lifestyle interventions into so-called data-driven lifestyle coaching. We advocate for a shift in focus from treatment to prevention. By empowering our customers to take control of their personal health, they are guided towards healthier, happier, and more active lives, regardless of their age, health awareness, fitness level, and wealth.

Our Core values

These values are central to our method and guide our dealings with customers, partners and employees.

HEALTH EMPOWERMENT
We value the health of our customers and will go to great lengths in order to help empower them to achieve sustainable healthy lives.

PREVENTION
Prevention is better than cure, when striving for a healthy life. 

DATA
Data is at the centre of our approach to measure and translate the health status of our customers.

INCLUSION
Our services are for all people regardless of their age, gender, ethnicity, or level of fitness.

SCIENCE
We highly value the scientific approach. Our interdisciplinary team with various scientific backgrounds allows us to reflect this in every step we take. 

COOPERATION
We don’t compete but cooperate with health care professionals, because we share the same mission.

EMPOWERMENT
We believe that taking back the power over your own health helps achieve a sustainable healthy lifestyle.

Our Mission

We are on a mission to prevent chronic diseases and improve overall well-being, fitness and lifestyle for everyone!

ICT & Health logo
cropped-smarthealth_2021_logo_blue_green_vertical
1200px-Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg
fitbusiness-logo-799x600
ixa-logo
Advalvas vu
VUlogo_NL_Wit_FC
About us

Fitsurance in the Media

The impact of Fitsurance is growing on a daily basis. Because of this we have been getting more recognition, which resulted in us being mentioned by various media platforms and organisations. Like VU Strategy Times online, Financieel Dagblad (FD), ICT & Health, IXA, Smarthealth, Advalvas, Zorginnovatie, Dé fitbusiness podcast

Click on the logo’s to read more!

Health Community

With all our activities, we are creating a Health Community. With this community we support our members to take control of their own health. In addition to this, we recently launched our Linkedin group ‘Healthy and Vital Communities’, the purpose of this community is to connect, help and inspire diverse communities for a healthy and vital (work)environment. With this we hope to make the Dutch working population aware of the importance of its own vitality.

20191116_DemonstratorLab_General-Brochure-0009-export

Our successes

Fitsurance has already supported more than 2.000 individuals to a healthier lifestyle. We are also active in various workspaces and universities, where we support their members and students to take control and improve their own vitality and (mental)health!

With our Health Check tailored on the individual. We provide clear and easy insights about their health, with appropriate data-driven lifestyle advice based on the results.

We organised more than 20 webinarsandseminars, more is coming! With these various themed webinars we provide the opportunity to connect with new people, gain information, inspiration, and knowledge regarding mental- and physical health.

HR-2104 (1920)

We organised various health weeks for the following organisations

Logo-WTC-Amsterdam-1
Logo Socialclub WTC d blauw (1)
Logo_EDGE Workspaces_Full_Black (1)
VUlogo_NL_Wit_FC

Testimonials

OUR TEAM IN THE NETHERLANDS

HR-2130 (1000)

Stef Beijk (founder)

Science and R&D lead

Ik ben momenteel bezig met een onderzoeksmaster bewegings-wetenschappen. Ik ben met name geïnteresseerd in kennisbenutting en sociale implementatie van bewegingswetenschappelijke kennis. En op die manier de kloof tussen wetenschap en samenleving te overbruggen

HR-2145 (1000)

Tommie Koppens (founder)

CEO

In 2019 heb ik mijn Master “Human Movement Sciences” afgerond op de Vrije Universiteit. Ik heb ervaring in het afnemen van testen en het interpreteren van data. Daarbij heb ik bewezen vaardigheden in het vertalen en overbrengen van deze data aan andere mensen. Mijn passies liggen dan ook bij sporten, meten en coachen.

IMG-20181102-WA0012

Sauvik Das Gupta (founder)

Data science and R&D lead

Ik ben een PhD Student op de Vrije Universiteit Amsterdam.  Hierdoor heb ik veel ervaring in academisch onderzoek. Daarbij leg ik de focus op empirische en experimentele studies. Ook heb ik sterke en bewezen ondernemers- en communicatie vaardigheden. Gezondheid en fitheid is ook van groot belang voor de bevolking in India. Om die reden breid ik momenteel de Fitsurance activiteiten uit naar India.

HR-2166 (1000)

Mariana Vázquez Cruz

Medical consultant

Voor Fitsurance draag ik bij aan de ontwikkeling van protocollen voor klinische tests.Ik ontwikkel ook nieuwe trainings- en preventietactieken voor de gezondheid van de werknemers, afhankelijk van de behoeften van elk bedrijf.Daarnaast interpreteer ik bloedchemie en aanvullende biometrische resultaten.Ten slotte volg ik de testresultaten op en geef ik persoonlijk medisch advies.

Ernst-jan foto

Ernst-Jan Stokvis

Advisor Business | R&D

Ik ben van origine een T-shape business consultant in Financial Markets producten (opties, derivaten en aandelen). Mijn sporten zijn scubadiving (instructeur diploma) en zeilen, surfen/ hardlopen. In 2020 heb ik mijn master in bedrijfskunde afgerond bij de VU en ben nu bezig met een doctor of Business Administration in Praag, met als specialiteit strategie voor Innovatie. Dus door middel van een brug van wetenschap, onderzoek en innovatie kan ik Fitsurance helpen om focus aan te brengen voor de business case en strategie in de verder scale up.

Albert Foto LinkedIn

Albert Van Reenen

Senior sales lead

Albert van Reenen is een ervaren directeur in de wereld van recruitment. Na een carrière van 17 jaar als eindverantwoordelijke voor 2 labels in een internationale beursgenoteerde recruitment organisatie is hij een nieuwe uitdaging aangegaan als zelfstandige. Als interim directeur sales & recruitment ondersteunt hij organisaties in het verder professionaliseren van de interne organisatie met als speerpunten sales & recruitment. Binnen Fitsurance kan hij zijn passie voor sales goed combineren met de passie voor sport, voeding en een gezonde leefstijl. Zijn ambitie is om mensen te ondersteunen in een gezonde leefstijl en een actief leven en daarnaast de missie van Fitsurance verder vorm te geven.
HR-2517 (1000)

Robert Meijer

MarCom Lead & events

In 2019 ben ik afgestudeerd van de opleiding Marketing & Communicatie. Momenteel volg ik de internationale opleiding Creative Business op de HU, gericht op de laatste ontwikkelingen op het gebied van internationale marketing, media en bedrijfsinnovatie. Ik ben een optimistisch, ambitieus en sociaal persoon. Mijn streven is om mijzelf te blijven ontwikkelen zowel in werk- en in het sportieve leven. Mijn doel is om Fitsurance op de kaart te zetten, zodat zoveel mogelijk mensen en organisaties van de voordelen kunnen profiteren die Fitsurance aanbiedt.

A Koen van Kan

Koen van Kan

Behavior Expert Customer Journey

Koen is a Msc. Applied Cognitive Psychology | Master student Computational Social Systems | Fitsurance | Co-founder at TechLabs Amsterdam | GESIS – Leibniz-Institute for the Social Sciences. Koen also likes running!

Patrick

Patrick Aris

Event manager

Als gedreven organisator met passie voor sport sta ik in mijn kracht.
Mijn motto is ‘Een leven lang sporten’ Als sportieve allrounder van de lange adem, ben ik mijn hele leven werkzaam geweest in sport gerelateerde omgevingen. Gezond leven, vitaliteit en verantwoord bewegen zijn voor mij enkele kernwaarden. Als duursporter ben ik gewend om zeer planmatig, verantwoord en resultaatgericht te trainen en te werken.

About us

Maarten van Vulpen

Strategy & marketing specialist

Ik ben een energieke en ondernemend marketing strateeg. Ik houd van projecten  Daarnaast is hardlopen mijn grote passie, van 5 km tot de marathon. Zowel op sportief gebied als qua werk verleg ik graag grenzen. 

Harshil Paliwal

Harshil Paliwal

Product manager

Elke oplossing waarbij een brug tussen twee domeinen moet worden gemaakt, heeft Harshil altijd lucratief geleken, bijv. het overbruggen van financiën en technologie. Harshil doet momenteel haar master Business Informatics, omdat deze cursus specifiek is samengesteld om de zakenwereld te verbinden met informatiewetenschappen. In het afgelopen jaar heeft ze projecten gemaakt met de disciplines Business Intelligence, Machine Learning, Business Process Management, Datavisualisatie, etc. En dit heeft haar voldoende inzicht gegeven in de wereld van Artificial Intelligence om samen te werken en bij te dragen aan een oplossing die kan helpen los veel ‘real-life’ problemen op (in het domein van de medische wetenschappen, business analyse) met behulp van een stukje code. Harshil wil deel uitmaken van een team dat haar zal helpen haar technische kennis toe te passen en haar helpt inzichten te verwerven in een volledig nieuw domein. Harshil heeft verder een sterke interesse en betrokkenheid, als het gaat om leiderschap, spreken in het openbaar en ondernemerschap. Ze is een actief lid van Toastmasters International en heeft gediend als voorzitter van Toastmasters Barclays Club. Ze heeft deelgenomen aan en heeft verschillende MVO-activiteiten geïnitieerd, o.a. via gesprekken op de leidersvloer om de gelijkheid van vrouwen, het planten van bomen en het beheer van stroomgebieden aan te moedigen in door droogte getroffen gebieden nabij Pune / India, evenementen ter bevordering van LGBTQ-rechten en HeforShe (campagne voor de bevordering van gendergelijkheid, geïnitieerd door VN).

Saurabh

Saurabh Jain

Software engineer iOS and AI intern

Momenteel studeer ik voor mijn master’s degree in Artificial Intelligence aan de VU Amsterdam. Hiervoor heb ik in totaal 5 jaar als software engineer gewerkt bij Allianz en bij Nuance Communication. Ik heb ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van IOS mobiel en web, ik ben een fitness en sportliefhebber en Fitsurance is de perfecte plek waar ik mijn professionele ervaring kan toepassen op iets wat mij enthousiast maakt.

HR-3002 (1000)

Nikolay Polyanov

AI and iOS developer intern


Bachelor in ICT & Software, currently following a AI & Cognitive science master course at VU and UVA. Fields of skills and interests are the following: Robotics, Machine learning, working with Big Data, Back end/ Front end web development, Internet of Things, Data Science, Artificial Intelligence and Mobile app development. At Fitsurance I am working on developing a mobile application and implementing AI-powered techniques to make it provide smart and healthy advice.

foto Sjanne Boutens

Sjanne Boutens

Copywriting & graphic designer Intern

Ik ben momenteel tweedejaars Creative Business student aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben een creatief, sociaal en ambitieus persoon. Mijn interesses binnen de studie liggen vooral bij tekstschrijven en (grafisch) vormgeving. Mijn doelstelling tijdens mijn stage bij Fitsurance is om mij te ontwikkelen op het gebied van copywriting en digitale marketing, verder zal ik mij ook bezighouden met het creëren van content voor op de website en social media kanalen van Fitsurance. Op persoonlijk gebied hoop ik meer te leren over sporten en gezondheid.

Website Natalie

Natalie van den Berg - Rocha

Orthomoleculair darmvoedingsspecialist en ervaringsdeskundig

Mijn naam is Natalie van den Berg – Rocha Orthomoleculair darmvoedingsspecialist en ervaringsdeskundige.

Ik ben van het meten is weten. Aan de buitenkant zie je niet aan iemand die ‘slank’ is en voldoende beweging heeft hoe zijn of haar lichaamsfuncties werken. Je bent niet wat je eet, maar wat je lichaam opneemt. Het is dan ook belangrijk dat je preventief aan een gezonde levensstijl ‘werkt’ en juist voorkomt dat je op het moment dat je lichaam klachten gaat vertonen op zoek moet gaan naar de juiste herstelmogelijkheden. Ik help jou naar een gezonder en een gelukkig leven en zet voeding in als medicijn.

Met de Leef Gezond Academie werken we samen aan jouw gezondheid.

259079E5-7A7F-4BEE-918A-4F1DCB285927 2

Maud Dijkhuis

Marketeer & sales representative

Hoi, ik ben Maud! Zoals je waarschijnlijk al gelezen hebt ben ik marketeer en sales representative voor Fitsurance. Naast werken, sport en studeer ik ook graag. op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn studie creative business. Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in mediamarketing en ondernemerschap, daarnaast heb ik ook nog een minor in international accountmanagement and sales gevolgd. Wil je een keer in contact komen? Twijfel niet en stuur gerust een berichtje!

OUR BUSINESS AND SCIENCE ADVISORY BOARD

Screenshot 2020-09-13 at 10.21.47

Yogi Hale Hendlin

Public and Environmental Health

Ik ben assistent-professor aan de School of Philosophy and Dynamics of Inclusive Prosperity Initiative van de Erasmus Universiteit Rotterdam en  Research Associate aan de University of California, San Francisco’s Environmental Health Initiative.Mijn onderzoek richt zich op de relatie tussen milieu en gezondheid.Mijn werk met een gezamenlijk ontwikkelde nieuwe systematische review-methodologie is gepubliceerd in het British Journal of Medicine en het American Journal of Public Health.Onderzoek naar de milieuschade van e-sigaretten is opgenomen in National Geographic, The Guardian en Ars Technica.Ik ben een ontvanger van de Brocher Foundation Fellowship (Genève) en heb 15 jaar ervaring in onderzoek naar de volksgezondheid.

L_HE-1

Lingxiao He

Healthy Ageing and Longevity

Ik ben de onderzoeksadviseur van Fitsurance met betrekking tot Healthy Ageing & Longevity.Ik werk momenteel bij Gérontopôle, CHU de Toulouse, Frankrijk.Mijn onderzoeksinteresse is gezond ouder worden, vooral in het identificeren van biomarkers voor fysiek functioneren en cognitieve achteruitgang bij oudere volwassenen (65 jaar en ouder).Ik ben geïnteresseerd in het toepassen van de bevindingen van verouderingsonderzoek op praktisch gebruik, zoals risicovoorspelling, bewegingsadvies en interventie-evaluatie, om gezond ouder worden te stimuleren.Ik ben in 2019 afgestudeerd aan het Erasmus Mundus Joint Doctoral-programma en behaalde de graad van doctor in de biomedische wetenschappen aan de KU Leuven, België en de graad van doctor in de wijsbegeerte aan de Manchester Metropolitan University, VK.

Encarna Micó Amigo - Foto2

Encarna Micó Amigo

Biomedical engineer

Encarna Micó Amigo is a Spanish biomedical engineer whose enthusiasm for discovering new cultures drove to study all around the world. She aims to develop easily-deployable and low-cost medical technology to enhance the quality of public health, with special interest on low-middle income countries.

Encarna has studied a Master of Science in Biomedical Engineering at Universitat de Barcelona. After completing her studies, Encarna was awarded by Universitat Politècnica de València with the international scholarship “Blasco Ibáñez”. Under this program she joined the College of Biomedical Engineering & Applied Sciences in Kathmandu, Nepal, combining research and teaching activities. In 2013 she took part of the “Moving Beyond” scientific network with the industrial partner McRoberts B.V., The Hague, The Netherlands, under the ITN grant (Industrial Academic Initial Training Network within Marie Skłodowska-Curie FP7 Actions). Under this scientific framework, she completed a doctoral thesis at the Movement Sciences department of the Vrije Universiteit Amsterdam in strong collaboration with Tübingen and Kiel Universiätsklinikum, Germany. Afterwards, she worked as a postdoc at Universities of Salford and Southampton, United Kingdom, in collaboration with Exceed NGO (Cambodia). Currently, she is working as a Research Associate at Newcastle University, as part of the consortium “Mobilise-D” which aims “connecting digital mobility assessment to clinical outcomes for regulatory and clinical endorsement”. wijsbegeerte aan de Manchester Metropolitan University, VK.

mark_hoogendoorn

Mark Hoogendoorn

Artificial Intelligence

Ik ben hoogleraar Kunstmatige Intelligentie bij de Afdeling Informatica aan de Vrije Universiteit en richt me in mijn onderzoek vooral op het ontwikkelen van nieuwe data-gedreven (machine learning) methodes en de toepassing ervan in de gezondheidszorg. Daarnaast ben ik actief bij diverse initiatieven om Kunstmatige Intelligentie en het Gezondheidsdomein beter met elkaar te verbinden, waaronder het VU Campus Center for AI & Health en Amsterdam Medical Data Science.

SH photo

Sandra Hasanefendic

Science, Business and Innovation

Sandra is een universitair docent in science, business and innovation aan de Faculty of Science of the Vrije Universiteit Amsterdam, werkzaam als interdisciplinaire en internationale wetenschapper met bredere expertise op het gebied van wetenschap en technologie. Momenteel is sandra werkzaam met onderwerpen gerelateerd aan business, innovatie en duurzame waardecreatie in de life science-industrie en energie. Ook is Sandra betrokken bij het opzetten en implementeren van projecten met betrekking tot technische toe-eigening voor radicale innovatie in de gezondheidszorg en het bevorderen van huidige therapieën en zorgtrajecten voor patiënten met verschillende chronische en beroepsziekten.

HR-2493 (1000)

Marcel van der Kuil

AI and Datascience in Business

Ik ben een data scientist met een achtergrond in internationale consulting, in zowel de Telecom- als de Finance sector. Ik sport al zolang ik mij kan herinneren, dit is voor mij ook een ‘way of life’. Hierbij staan mountainbiken, zwemmen en vooral hardlopen centraal. Na een zwaar ongeluk in 2004 heb ik besloten mij zoveel mogelijk toe te wijden aan de thema’s sport en gezondheid en dan vooral vanuit het perspectief van wetenschap, onderzoek en innovatie. Ik hoop via Fitsurance een echte bijdrage te kunnen leveren voor mensen die een actief leven willen leiden, op basis van goede gezondheid en fitheid.

Enno_Masurel_033121

Enno Masurel

Sustainable Entrepreneurship

Enno Masurel is hoogleraar Sustainable Entrepreneurship aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn opleiding achtergrond is bedrijfseconomie; in het afgelopen decennium heeft hij zich meer gefocust op bedrijfskunde en ondernemerschap.

ALUMNI

JESSICA

Jessica Ayivi

Data Analyst intern

Met een diploma in wiskunde, informatica toegepast op de mens- en sociale wetenschappen. Aan het einde van mijn bachelor was ik op zoek naar een stage als data-analist om mijn sociale, professionele en technische vaardigheden te verbeteren. Ik koos voor Fitsurance omdat ik daar een gepassioneerd, gemotiveerd en gastvrij team vond dat geloofde in hun project en hun overtuiging. Het was belangrijk voor mij om in een bedrijf te zitten dat in lijn was met mijn overtuigingen, namelijk welzijn en gezondheid voorop stellen. Fitsurance zit in een proces dat prioriteit geeft aan mentale en fysieke gezondheid, wat ik erg op prijs stel. Ik geloof in hun ideeën en hun bedrijf. Mijn ervaring daar: ik beheerde de database met Excel, voerde een volledige gegevensanalyse uit: ontwikkelde een analyse van de belangrijkste componenten die verband houdt met statistische tests met behulp van R Studio-software. Het doel van mijn analyses was om hun klantenkring te bestuderen, een typologie van individuen te creëren om betere diensten aan consumenten aan te bieden. Deze stage was voor mij een hele goede ervaring, ik heb geweldige mensen ontmoet maar ik heb ook veel geleerd, zowel op het gebied van gezondheid als data-analyse. Omdat ik uit Frankrijk kwam, kreeg ik ook de kans om Amsterdam en Nederland te ontdekken.

Rania

Rania Aouda

Software engineer iOS and AI intern

Momenteel ben ik een tweedejaars student in Bachelors of Computer Science. ik heb ervaring met developing IOS applications, tijdens mijn tijd bij Fitsurance heb ik geholpen met hey verzamelen en organiseren van datasets. Ik had een goede ervaring bij Fitsurance, met een leuke, goede en leerzame werkomgeving en het samenwerken als groep met de oprichters en andere stagaires.

Margot

Margot Roelvink

Business innovation municipality intern

Momenteel studeer ik Science, Business and Innovation aan de VU, en zoek ik uit hoe Fitsurance kan bijdragen aan het nog mooier en gezonder maken van Amsterdam. Tijdens dit onderzoek komen mijn drie interesses perfect samen: ondernemerschap, beleid, en vitaliteit.

Elian

Elian Engers

Business innovation large corporates intern

Als Business innovator ben ik op zoek naar nieuwe marktkansen voor Fitsurance. Tijdens de studie Science Business & innovation heb ik geleerd de brug te leggen tussen de wetenschap en de business. Mijn drive ligt bij het zoeken en ontwikkelen van wetenschappelijk onderbouwde mogelijkheden. Via Fitsurance probeer ik anderen fysiek en mentaal duurzaam het leven door te laten gaan, zodat ze ook later kunnen doen waar ze van houden.

profielfoto Esra Bagdere

Esra Bagdere

Psycho-social fitness intern

Momenteel volg ik de masteropleiding Arbeid en Organisatie psychologie. Tevens heb ik mijn master Klinische Psychologie behaald. De wetenschap toont dat mentale gezondheid zowel direct als indirect invloed heeft op lichamelijke fitheid. Als psycholoog probeer ik een link te leggen tussen het functioneren van de hersenen, de psyche en het lichaam. Binnen Fitsurance probeer ik inzichten in gezond gedrag en psychosociale gezondheid verder te ontwikkelen; zowel binnen organisaties als bij individuen. Ook op persoonlijk vlak hecht ik veel waarde aan gezond eten en bewegen. Door sporten voel ik mij niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal beter.

Elize-300x300

Elize van Ballegooie

Business Development lead

Sport, beweging en een gezonde leefstijl hebben al zolang ik me kan herinneren mijn interesse. Het heeft mij – naast een hoop hockeyblessures 😉 – veel gebracht. Via Fitsurance hoop ik ook anderen te inspireren en te ondersteunen om aan de slag te gaan met deze thema’s. Ik heb een achtergrond als (exercise) psycholoog en als project- en programmamanager/ coördinator op het vlak van obesitas, diabetes en leefstijl. Ook ben ik opgeleid op het vlak van Business Administration. Ik houd van doelgericht werken en mijn voorkeur gaat uit naar een ‘geen woorden, maar daden’ aanpak waarbij de aandacht uitgaat naar wat wél kan in plaats van wat niet mogelijk is.

Gijs Jacobs

Gijs Jacobs

Sales representative

Momenteel volg ik de opleiding Commerciële economie waar ik alles leer over marketing en sales. Ik vind het een leuke uitdaging om bij te dragen om Fitsurance op de markt te zetten. Ik sta namelijk 100% achter wat Fitsurance te bieden heeft. Sport is mijn passie en ik merk dan ook aan mezelf dat ik het echt nodig heb om optimaal te kunnen functioneren. Het doet me erg goed dat Fitsurance de gezondheid van werknemers/klanten probeert te bevorderen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om vele bedrijven extra waarde te bieden.

HR-2530 (1000)

Mimoun Lahmej

Marketing en Communicatie intern

Momenteel ben ik een 18 jarige Marketing en Communicatie stagiair bij Fitsurance. Ik ben altijd opzoek naar een nieuwe uitdagingen en ben bereid om mezelf fysiek en mentaal te ontwikkelen om deze uitdagingen te overkomen.

Mandy

Mandy Choy

Dementia prevention research intern

Momenteel studeer ik Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences aan de Vrije Universiteit, om zo hopelijk de brug te vormen tussen de maatschappij en de gezondheidszorg. Sporten, plezier hebben en mezelf blijven uitdagen zijn belangrijke waarden voor mij die ik graag met anderen deel. Binnen Fitsurance ben ik bezig met het verhelderen de motivatie en barrières omtrent lichamelijke beweging, om zo meer inzichten te krijgen in beweeggedrag.

Leonie

Leonie Reus

Business Innovation and AI intern            

Momenteel studeer ik zowel Science, Business & Innovation aan de VU als Artificial Intelligence. Bij SBI leren we de brug te bouwen tussen de science achter een nieuwe innovatie en de business kant die hier aan vast zit. Ik ben vooral geïnteresseerd naar innovaties op het gebied van AI. Daarnaast heb ik ook een passie voor sport, met name roeien, en zo kan ik bij Fitsurance mijn persoonlijke interesses combineren met mijn studie.

HR-2988 (1000)

Iris Schoenmaker

Social-, health and organisational psychology Intern

Momenteel volg ik een masteropleiding in social-, health and organisational psychology waarbij ik vooral de focus leg op de promotie van gezondheid. Ik zet graag mijn kennis en energie in om anderen net dat steuntje in de rug te geven om gezonde keuzes te kunnen maken. Hierbij ligt mijn interesse vooral bij bewuste voeding en beweging. Verder vind ik specifiek de promotie erg interessant. De basis van mijn kennis hierin heb ik gelegd tijdens mijn bachelor hoofdrichting in sociale psychologie. Hier heb ik vooral geleerd over sociale invloed en (publieke) communicatie. Hierop aansluitend schrijf ik mijn scriptie over de verbetering van de resultaten communicatie na het doen van een health check bij Fitsurance.

HR-2993 (1000 aangepast)

Amber Nolting

Science, Business and Innovation Intern

Momenteel studeer ik Science, Business and Innovation aan de VU. De afrondingsfase van mijn bachelor zal ik door middel van een stage bij Fitsurance afronden, waar ik onderzoek hoe hun metingen geïmplementeerd kunnen worden in de sportschool. De combinatie van de kennis opgedaan in mijn studie om bruggen te bouwen tussen wetenschap en business en mijn passie voor en jarenlange ervaring binnen sport zal mij helpen in dit project.

Screenshot 2021-02-08 at 10.04.34

Fabian van der horst

Master Entrepreneurship intern – Crowdfunding Campaign

Ik volg momenteel de Master Entrepreneurship aan zowel de UvA als de VU. Hier leer ik om meer ondernemend na te denken en te handelen. Tijdens mijn stage bij Fitsurance zal ik met de kennis die ik afgelopen jaren heb vergaard een crowdfunding campagne starten om zo Fitsurance een extra boost te geven en nog meer onder de aandacht te brengen. Sport is mijn grootste passie, ik heb sinds kleins af aan fanatiek getennist. Een leven zonder te sporten zou ik mij niet voor kunnen stellen. Ik kijk er erg naar uit om de crowdfunding campagne bij Fitsurance op te starten en bij te dragen aan de groei van het bedrijf.

HR-2523 (1000)

Zinho de Koning

Science, Business and Innovation Master Intern

“Als je gezond bent heb je 1000 wensen, als je ziek bent heb je maar 1 wens.” Dat is een van de dingen die ik in mijn leven heb geleerd over ziek zijn. Samen met het initiatief van Fitsurance streef ik naar het bereiken van een gezonde levensstijl en het zorgen voor een gezondere Nederlandse samenleving. Met behulp van de innovatieve technologieën die Fitsurance biedt kan de gezondheid van het individu verbeterd/gemonitord worden wat leidt tot een gezondere lifestyle en voeding en eventuele preventie van ziektes. Wie wilt er nou niet zorgeloos door het leven gaan zonder enige gezondheidsproblemen op te lopen?

OUR PARTNERS

IXA_CMYK
VUlogo_NL_Wit_FC
SHA
Demonstrator-lab-logo_cut
FITMUNDOONLINE (1)
Clear logo
BBO
Logo_voeljelekker_kleur
About us
Screenshot 2020-10-14 at 12.22.07
EKOMENU LOGO ROND RGB (1)