Skip to content

Haal meer uit je dag en je leven met het Clear. Nutrifit Programma

Snel inzicht in je vitaliteit, energie en fitheid
Direct toepasbaar leefstijladvies
Verantwoord afvallen, met meer motivatie
Verbeterde fysieke conditie

Voel je je onnodig moe en futloos? Mogen er wel wat kilo’s af? Wil je jouw eet- en leefstijl verbeteren en je weerstand verhogen? En woon je in Amsterdam? 
Met het Clear. Nutrifit Programma Amsterdam krijg je een compleet beeld van je fysieke conditie en ontdek je in 2 weken hoe jouw lichaam reageert op voeding en beweging.

Het Clear. Nutrifit Programma is een samenwerking van Clear. en Fitsurance

logo_clear_wide
fitsurance-logo-full-colour-500

Ervaringen van deelnemers

Wat kun je verwachten

Gezamenlijke kick-off in Amsterdam

We ontmoeten elkaar bij het Epicenter, Huis voor Digitale Innovatie in Amsterdam. Maak kennis met de andere deelnemers en hoor alle ins-and-outs over het programma. Het team van Fitsurance voert diverse metingen uit, waaronder je buikomtrek, knijpkracht, cholesterolwaarden, bloedglucosespiegel, bloeddruk en zuurstofsaturatie. Ook ontvang je een vragenlijst waarbij we ingaan op je slaap- en voedingspatroon, energieniveau, activiteiten en emoties bij het sporten. Op deze manier ontstaat een compleet beeld van je fysieke conditie, energiehuishouding en vitaliteit, inclusief de bij jouw doel passende kansen en valkuilen.

Doelgericht aan de slag

Je ontvangt een persoonlijk voedingsplan (met bloedglucosesensor) en bewegingsadvies op maat. Hier ga je 2 weken lang mee aan de slag, ondersteund door onze online coaches in de Whatsapp-community. Je voeding, activiteiten en bloedsuikerspiegel log je volgens het reguliere Clear. voedingsprogramma.

Gezamenlijke slotrapportage

Ongeveer vier weken later voeren we nogmaals dezelfde metingen uit om je fitheidsscore te bepalen. In een persoonlijk eindgesprek met een voedings- en/of bewegingsdeskundige (optioneel) ontvang je praktische handreikingen waar je zelf mee verder kunt.

Veilig samenkomen

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen volgen wij de adviezen van het RIVM. De groep is kleiner dan 30 personen, we houden 1,5m afstand en we zorgen voor mondkapjes en desinfecterende handgel. Het team dat de testen afneemt neemt extra voorzorgsmaatregelen. Heb je symptomen of vermoed je een mogelijke besmetting, neem dan contact met ons op voor een individuele afspraak.

Praktische informatie

 • Je kunt deelnemen aan dit programma als je 18 jaar of ouder bent, in goede gezondheid verkeert en in of nabij Amsterdam woont.
 • Om technische redenen kun je alleen meedoen als je een iPhone 7 of hoger, of een Android met platform versie 5 of hoger hebt. De volledige lijst is hier te vinden. De benodigde apps kunnen gedownload worden via Google Play Nederland of de App Store van Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje of Italië.
 • De bijeenkomsten zullen plaatsvinden bij het Epicenter, op de Fred. Roeskestraat 115 in Amsterdam
 • De aankomende startdata zijn: 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december. Op deze dagen is er een kick-off bijeenkomst van 19.00 tot 21.00u. De data voor de slotbijeenkomsten wordt later bekendgemaakt.
 • Tijdens de kick-off en slotbijeenkomst zullen er metingen worden uitgevoerd. Op de site van Fitsurance vind je meer info over deze meetmethoden
 • De deelnamekosten bedragen €279.

Inbegrepen in het Clear. Nutrifit Programma

 • Compleet beeld van je vitaliteit, energie en fitheid o.b.v. wetenschappelijke metingen
 • Gezamenlijke kick-off en afsluiting met slotrapportage in Amsterdam
 • Persoonlijk voedingsplan en bewegingsadvies
 • Inzichten in je eigen biologie en bioritme
 • Bloedglucosesensor
 • Online support in de Whatsapp-community
 • Eindgesprek met voedingsdeskundige en/of bewegingsdeskundige (optioneel)
phones-800

Aanmelden Clear Nutrifit programma Amsterdam

  Kies de data waarop je zou willen starten. Dit omdat de grootte van de groepen beperkt is (o.a. vanwege covid-19).
 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen?

Plan een vrijblijvend intakegesprek op de site van Clear  of via info@fitsurance.nl.

Data en privacy
Het Clear. Nutrifit Programma is gebaseerd op wetenschap, data science en revolutionaire zelfmonitoringtechnologie. Wij behandelen jouw data volgens de geldende wet- en regelgeving. Meer info over ons privacybeleid vind je op de sites van Fitsurance en Clear. Ook zullen we vooraf alles uitleggen en zijn we gedurende het hele traject beschikbaar voor vragen.

Dit programma is een initiatief van Clear. en Fitsurance.

logo_clear_wide
fitsurance-logo-full-colour-500