Skip to content

Train like a pro! 

– Boost4Run

Aangeboden door Fitsurance en Running Movements 

TCS-Amsterdam-Marathon-rechtenvrij-2

Boost4Run – Amsterdam Marathon Trainingstraject

In het project Boost4Run worden hardlopers in de aanloop naar bepaalde loopevenementen getraind onder professionele begeleiding van o.a. topcoach en topatleet Gert-Jan Wassink (Running Movements) en bewegingswetenschapper Tommie Koppens (Fitsurance). Door deze deskundige begeleiding bij je trainingen wordt het blessurerisico aanzienlijk verlaagd, gaan de prestaties omhoog en wordt het plezier vergroot. De training zal deels in groepsverband worden gedaan en deels zelfstandig.

Waarvoor?

Amsterdam Marathon

 

In aanloop naar de Amsterdam Marathon train je drie maanden lang onder professionele begeleiding voor een afstand naar keuze, deels in groepsverband en deels zelfstandig. Gedurende het Boost4Run – Amsterdam Marathon trainingstraject worden er diverse metingen verricht in het Running Lab en buiten op de atletiekbaan. Onder andere worden jouw omslagpunt, hartslagzones, biomechanica en loopefficiëntie gemeten en geanalyseerd. Jij kiest zelf voor je gewenste afstand dit kan de hele marathon, de halve marathon of de 8km zijn. 

Testen & meten

Daarnaast worden via een inspanningstest aan het begin en einde van het Boost4Run programma je vorm en progressie gemonitord. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk trainingsschema, met digitale coaching en wekelijkse feedback op basis van de trainingsresultaten, metingen en observaties door topcoach Gert-Jan Wassink.

Naast de training en coaching op hardloop gebied bieden wij gezondheid checks aan die ervoor zorgen dat je inzicht krijgt in je gezondheid. Met onze wetenschappelijke benadering maken we een analyse van je gezondheid. Met deze data krijg je van ons persoonlijk advies om je gezondheid te verbeteren.

20141029_logo-gjwassink
Fitsurance

Voor meer informatie over het Boost4Run – Amsterdam Marathon trainingstraject, data, aanbod en kosten klik a.u.b. de volgende link https://www.runningmovements.nl/boost4run