Skip to content

Thuis Healthcheck Abonnementen

 

Ben jij met je gezondheid bezig en wil je dit meetbaar maken? Of weet je niet waar je moet beginnen, maar besef jij jezelf wel dat gezond zijn een leefstijlkeuze is welke je gedurende een langere tijd moet opvolgen? Kies dan voor een abonnement op jouw gezondheid. Hiermee zorg je voor een stok achter de deur, omdat je met regelmaat jouw gezondheid monitort en daarmee jouw leefstijl bijstuurt.

Start vandaag! 

Abonneer snel en pak tot 33% korting met de gereduceerde abonnementsprijzen!

APK

Ben jij benieuwd naar jouw risico op Diabetes en cholesterol waarden en wil je hier jaarlijks op gecheckt worden? Of ben je gewoon benieuwd hoe je gezond er nu voor staat en wat je kunt doen om dit te verbeteren? Dan is dit abonnement perfect voor jou, zie het als een jaarlijkse APK voor jouw gezondheid.

Inhoud:
– 1x Fitsurance Thuis Healthcheck 
– Persoonlijke analyse obv resultaten & uitgebreid verslag

De Deltacheck

Wil je zien wat het effect is van een leefstijlaanpassing, zoals een nieuw dieet of trainingsschema, op jouw gezondheid? Dan is dit abonnement ideaal. Je krijgt 2 Fitsurance Health Thuischecks per jaar, welke jij kunt inzetten wanneer jij wilt. Tip; doe er één voordat je een leefstijlaanpassing teweeg brengt en één na ongeveer 2 maanden. Op deze manier kun jij goed zien of de leefstijlaanpassing ook echt voor jou werkt. Elk lichaam is natuurlijk anders en hierdoor reageert ook iedereen anders op een dieet of andere leefstijlaanpassing!

Inhoud:
– 2 Fitsurance Thuis Healthcheck 
– 2x Persoonlijke analyze obv resultaten & uitgebreid verslag
– 1x Delta Rapportage – krijg inzicht in wat een leefstijlaanpassing met jou doet

Advanced – Leefstijlaanpassing

Wil jij actief bezig zijn met jouw gezondheid en zoek je een stok achter de deur? Maak jouw gezondheidsveranderingen zichtbaar en laat je motiveren door jouw eigen progressie!
Tip van Tommie: doe er een voor een leefstijlaanpassing, na 33 dagen weer, en dan na 33 dagen weer. Het is bewezen dat een leefstijlaanpassing een nieuwe gewoonte wordt als je het 66 dagen kunt volhouden. Blijf dus gemotiveerd door jouw progressie zichtbaar te maken, dit helpt je om van je nieuwe leefstijlaanpassing een gewoonte te maken.

Inhoud:
– 3 Fitsurance Thuis Healthcheck 
– 3x Persoonlijke analyze obv resultaten & uitgebreid verslag
– 2x Delta Rapportage – krijg inzicht in wat een leefstijlaanpassing met jou doet en verbreek slechte gewoontes!

Pro – Nieuwe leefstijl

Voor degenen die echt zekerheid zoeken op het gebied van gezondheidsmonitoring bieden we ook een screening elke drie maanden om je leefstijl te optimaliseren. Op deze manier ben je er écht zeker van dat jij de goede leefstijl keuzes maakt. Met vier testen per jaar krijg je nog meer inzicht in je gezondheidsverandering over tijd. Ook hier kun je natuurlijk het effect van een leefstijlaanpassing meten door twee metingen met een één of twee maanden interval uit te voeren, tweemaal per jaar.

Inhoud:
– 4 Fitsurance Thuis Healthcheck
– 4x Persoonlijke analyze obv resultaten & uitgebreid verslag
– 3x Delta Rapportage – krijg inzicht in wat een leefstijlaanpassing met jou doet en start jouw nieuwe leefstijl
– Fitsurance Sport Shirt cadeau

Meer weten?

Als je nog meer Health Thuischecks wilt per jaar, dan kunnen deze altijd apart worden gekocht, of kan het abonnement een upgrade krijgen.

Wil je eerst beginnen met één Health Thuischeck om te kijken hoe het bevalt? Vind je het niet erg om in één keer het volledig bedrag af te rekenen? Start jouw weg naar een betere gezondheid dan hier

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Stuur een mail naar tommie@fitsurance.nl